Jag har namnsdag idag

Godmorgon på er!
Håller på att fixa iordning mig för en timme spanska i skolan, det onödigaste jag kan göra men mamma vägrar ju att sjukanmäla mig och när man har 0% skolk vill man inte få det heller. 
Ja idag efter skolan ska jag hem packa ner lite saker och sen åka till stan med Jennifer och kolla på present till min älskade Katja som blir 18 på söndag wiihooo! Sen ska vi på bio med Felix och Erik kvart i 7 och se baksmällan del 3, super kul. Ja sen får vi se om det blir någon fest senare. Men ska sova hos min boy så det blir nog inget mer skrivet idag.
Puss på er!

Äntligen klar!

Känns som jag kan andas ut nu nästan, beror på vad ja får för betyg. Men nu är historia uppsatsen inlämnad iaf 3 min innan det va försent. Det känns bra. Men om jag inte får C på den här som jag fått på allt annat det här året kan han inte sätta ett C på mig så har ångest! Kommer kasta ut en bänk eller nått genom fönstret om jag inte får det!
Torsdag idag iaf, 2 veckor kvar till skolavslutningen, känns super bra!! Hej sommarlov!
Har haft myket att tänka å idag så har varit ganska nere typ av all stress, hade sam prov idag och hoppas det gick bra iaf säkert inte men det kändes lite bra. Men man ska inte ha för stora förväntningar när det gäller min lärare han klagar till och med på Amanda som har A i allt. Sen va det den här intervjun för gymnasieguiden som jag och Sara blev utvalda till, bara att våra kära lärare hade glömt att nämna att det skulle vara en video intervju så ja den kommer upp i höst på deras hemsida woohoo. Filmstjärna nästa!
Efter skolan mötte jag Jennifer och Erik ett tag sen gick jag och Erik till mig och myste, fick värsta massagen så jävla skönt dog lite typ, borde få det varje dag. Alla borde få det varje dag. Generöst av mig. Nej känner att tröttheten tar över lite här nu.
Ska försöka hinna skriva imorgon innan skolan för hinner inte sen och ska sova hos min boy, men börjar kvart över 1 så det ska jag väl hinna.
Puss godnatt på er!

Naglar gjorda! Känner mig hel igen


29 Maj

Känslan av att naglarna är så långa att dom fastnar under tangenterna gör mig typ lycklig. Har precis gjort klart dom och känner mig inte naken längre. Mina fingrar ser ut som små prinskorvar utan naglar så nu är dom fina igen.
Igår kom min finaste pojkvän med rosor och halstabletter till mig. Kunde inte ha en bättre sötare underbarare kille. Vi träffade Felix och Jennifer ett tag och åkte hem till Erik och hämta lite grejer för han sov hos mig. Ja vaknade väl vid 9 när Erik skulle gå, själv va jag hemma idag för vi hade kaveln som min klass inte ens va med i. Så det blev en ledig dag istället. Jennifer kom förbi när hon slutade och så har vi kollat på massa filmer och pratat massa.
Imorgon är det skola, sam prov och historia uppsats ska va inne, har inte gjort ett skit. Men ja det löser sig.
Ska sova nu sötisar godnatt!
 

Fick en ros hihi!


Mina jesus sandaler, dom ser dock väldigt stora ut på bilden :O


I will love you until infinity runs out

Känner mig så full på mat så det känns som jag ska spricka, så länge sen jag åt såhär mycket vill typ bara spy upp allt. Sitter iaf nu och chillar i soffan, ska nog snart ringa ut Jennifer och sen måste jag ringa Eriks mamma också. 
Har varit super trött hela dagen, men det har ändå varit en lugn dag i skolan, vi gör typ inget längre så det är skit skönt. Klarade matte np också så blev överlycklig för jag trodde verkligen att jag skulle få F.
Åkte hem efter skolan och sen åkte jag och handla skor med mamma och Helena, kände att jag behövde jesus skor i garderoben. Så nu är jag nöjd.
Men nu ni ska jag snart gå ut till min bejb.
Puss på er!

Mammas dag!


Bilder från helgen!


The more you give, the more you get back

Hejsan!
Måste bli bättre på min uppdatering, men det säger jag varje gång. Det känns skönt att bara skriva när jag har nått att säga istället annars känns det ganska meningslöst.
Det är väldigt mycket som har hänt denna helg. I fredags, åkte jag efter skolan till farsta och mötte Katja och fixade lite dricka, sen mötte jag upp min käraste i bandhagen och vi gick till mig och fixade lite innan vi gick till Jennifer. Jag, Erik och Jonathan åkte och handlade mat till oss alla sen blev det hem och laga den och sen drog vi till flaten. Vi hade jätte trevligt, alla blev fulla och glada men kvällen slutade väl inte så bra. Det va folk som blev ledsna och nån som sprang bort så ja det sluta väl inte så bra. Jag och Erik va hemma vid 3 iaf då vi gick och la oss direkt efter han hade brakat in i allt i mitt hus för han va lite för full.
Aja igår vakna vi vid 11 tror jag, sen gick jag till katja ett tag vid 1-2 och va hos henne, vi prata massa vilket jag verkligen behövde så det va jätte skönt och mysigt. Va ute lite med hennes kaniner också, så söta dom är. Sen gick jag hem och Erik kom vid 9, sen mötte vi Jennifer och Felix och satte oss och mös med vattenpipa och lite dricka.
Idag har jag väl inte gjort så mycket, va skit trött imorse fast vi vaknade vid 12 typ tror jag. Det är morsdag idag också så har städat upp i mitt rum och diskat lite åt mamma. Snart ska vi ut till Jenny och äta rabarberpaj. Döör av längtan så jävla gott!
Puss och Kyss på er!

I feel lucky every day when I'm with you

Hola!
Dör i soffan med högsta volym i öronen. Känns som hela hjärnan bultar typ. Sitter typ och dregglar över en skit snygg kille på tv1000 dööö kommer aldrig ihpg vad han heter dock men snygg är han!
Är så sjukt glad att denna plågsamma vecka är över! Imorgon är det fredag och den kunde inte spenderas med bättre personer, längtar verkligen!
Idag då så hade jag np i matte i 4 underbara timmar. Gick väl åt helvete men få väl hoppas att det inte gjorde det. Sjukt svårt var det iaf, men vill typ inte hälsa sär matten i 3:an välkommen än. Känner att jag inte vill läsa matte ett till år. Aldrig mer matte i mitt liv sattsar jag hellre på. 
Har bar tagit det lugnt nu när jag kom hem. Ska baka en kladdkaka nu bara för jag är så sjukt sugen på det och för att jag förtjänar det efter den här mördar veckan.
Puss på er!
 

Dom talar för sig själv


öhhh väx upp typ

Jag förstår faktiskt inte grejen med att vandalisera sin egna förort. Ni som inte fattar har det varit på nyheterna om ungdomsgäng som eldar sina grannars bilar. Nej men seriöst vad tjänar man till, nej precis ingenting och jag fattar inte grejen man förstör bara för dom runt omkring. Är det uppmärksamhet dom vill åt har dom ju lyckats med det men kom igen man blir inget av att elda lite i en svensk förort. Det är bara helt stört. Hoppas era föräldrar är stolta. 

20 Maj

Hejsan!
Sitter och skriver lite på samuppsatsen woohoo. Skit tråkigt håller på att dö och dör ännu mer för jag kommer faila spanskan imorgon men jag orkar faktiskt inte ens bry mig längre. Känner inte att det är det viktigaste just nu.
Har varit i skolan idag, hade en väldigt kort dag men det va skönt, behövde bara va på matten en kvart för då va jag klar med det vi skulle göra så fick sluta tidigare också. 
Gick hem och plugga lite svenska har seminarium imorgon som kommer suga balle för hade inte alla texterna hemma men hon får nöja sig ändå. Erik kom förbi sen och han sa att han älska mig min snuttegull, har faktiskt tänkt på det i några dagar därför va det självklart att säga det tillbaka, hade varit lite jobbigt annars. Fast det har gått väldigt fort är det otroligt hur jag kan gilla honom så mycket men han är helt underbar så det är inte så konstigt. 
Mamma kom hem och gjorde mat sen åkte hon till Anders. Jag har väl typ försökt plugga men somnade i en timme och nu har jag börjat igen. Vet inte vart min trötthet kommer ifrån, kanske har med det tråkiga vädret att göra men men. Vill bara klara mig igenom den här veckan nu, känner mig helt instängd i en jävligt stor hög läxor. 
Aja måste arbeta nu. Kyss på er!

Vad söt!

 

Söndags ångest

Hejsan!
Gillar att jag skrev ett långt inlägg från mobilen igår men det kom ju inte upp som vanligt.. 
Aja i fredags va jag och mina kära på poolparty hos Pontus, det va jätte mysigt och trevligt och hade verkligen skit kul. Badade skit mycket med mina fulla tjejer som jag trodde skulle drunkna i poolen eftersom den va typ djupare än vad vi är långa. Jag och Erik kom hem vid halv 4 och jag decka direkt va så sjukt trött och det hjälpte inte med att mamma kom in och väckte oss 10 igår för att vi skulle få skjuts till Jenny. 
Sen va vi där ett tag rensade lite rabatter och fixade lite sen kom Jennys kompisar och sen drog Erik vid 7 typ. Sen grillade vi och hade jätte mysigt. Alla blev typ fulla och danmark vann på hemmaplan. Ja sen så vaknade vi vid 10 idag tror jag och så kom mamma och Anders sen har vi handlat lite. Nu ska jag väl ta en dusch och sen träffa Jennifer en snabbis och sen måste jag plugga. Erik skulle väl komma förbi sen ett tag också. 
Men nu måste jag börja annars får jag F men det kommer jag väl få ändå.. 
Puss på er!

Don't hate what you don't understand

Hejsan!
Sitter i soffan och tar det lugnt, ska börja plugga lite snart har så jävla mycket att göra sam uppsats, historia uppsats, svenska seminarium, matte np och spanska komplitering. Skit saker orkar inte har ingen skollust alls blöö. 
Har inte skrivit på några dagar dels för att jag inte är på så stort blogg humör men sen har jag inte hunnit också. I tisdags hade jag en skit dålig dag, va i skolan 8 och en halv timme så det va helt segt sen fick vi en ny spanska lärare som är helt knäpp.. Aja Erik kom till mig efter skolan sen träffa vi Jennifer, Felix och Jonathan en stund, sen gick jag direkt och la mig när han gick och igår va jag på bio med Erik, Jennifer och Felix och såg studentfesten, den va jätte rolig men stör mig på svenska skådespelare dom låter lite efterblivna när dom spelar. Men annars va den bra. 
Idag har jag bara varit i skolan, har inte skrattat så mycket på en lektion som på lommunikationen, vi hade rollspel och gud ja det va skit kul. Vi kom en bit på att bestäma om vår skiva också så det va skönt så det inte blir panik sen. 
Aja nu ska jag väl börja plugga men vet inte vad jag ska börja med. 
Puss på er!

2 saker ni kanske inte visste

  • Jag hatar sjukhus, vilket kanske är väldigt vanligt att man gör men min mamma har varit så mycket inne på sjukhus så nej det är det värst jag vet. Det jobbigaste är att dom inte riktigt vet vad det är så hon måste ständigt dit och göra tester. För några år sedan hände det värsta jag varit med om, jag och mamma sov i stugan och jag vaknar av att hon lät konstigt. Gick upp oc kolla på henne och hon va varm som in i helvete och kunde typ inte andas, hon låg bara och skakade och trodde verkligen att hon typ skulle dö. Ringde pappa och han fick hämta henne och köra henne till akuten. Sen hände det att hon fick åka in flera gånger under hela det året. Det va så jävla jobbigt men det har på ett sätt gjort mig starkare. Visst är jag glad att sjukhus finns annars hade min mamma aldrig funnit idag men ändå så är det en äcklig känsla jag får varje gång jag går till ett.
  • Jag är överkänslig mot illamående - så fort det är en vanlig biverkning på nån medicin så får jag det. Tror det började i 6:an när jag fick ett piller som astma medicin. Började må sjukt illa varje dag och kunde knappt göra något, spydde varje dag i nästan ett år innan vi och min doktor fattade vad det var. Att ha ett ständigt illamående är inte kul, kan inte alls äta några mediciner utan att jag mår skit. Men grejen är också att jag har vant mig vid att må illa, kan göra det i peridoer fortfarande. Dom dagarna jag väl mår bra är väldigt några och dom dagarna är dom bästa, det är som en lättnad i hela kroppen och jag bara väntar på att de dagarna ska komma.

Det är dessa stunder som gör mig lycklig

Hejsan sötisar!
Sitter i soffan med mamma och Anders och gör ingenting är bara så jävla glad och känner verkligen att jag förtjänar att göra det också.
Igår va jag och mina kära vänner vid årstaviken och hade så sjukt mysigt. Känner verkligen att jag hittat den bästa umgängeskrätsen älskar dom här människorna så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Satt där och blev kramad av världens bästa pojkvän och kollade på alla mina vänner och tänkte att nu är jag fan lycklig så har jag inte kännt på hur länge som helst och den känslan är helt underbar.
Jag hade iaf jätte kul igår, vet inte riktigt när vi kom hem men aja vi vaknade 10 imorse iaf av att barnen skrek utanför eftersom Erik alltid ska sova med öppet fönster men man får stå ut när man har det bästa sovsällskapet som finns. Jennifer kom över vid typ 1 sen gick vi och handla lite tjockis mat och gick hem och kolla på film.
Yes men nu måste jag typ plugga blöö usch vill ha sommarlov nu men det är bara en månad kvar så man får väl stå ut.
Pussisar!

11 maj 2013

Hola!
Kom precis ut ur duschen, ska fixa mig för en kväll vid årstaviken med mina sötaste.
Idag då vakna vid typ halv 12 åkte till högdalen en snabbis med Jennifer och hämta ut lite pengar till min kära pojkvän som fixa dricka till mig. Sen kom han förbi och lämna allt och så drog vi till Jennifer ett tag. Sen har vi typ skaffat smak till vp:n och aa det är väl det jag gjort idag.
Ska väl fixa mig nu då.
Pussisar!

Don't say you miss me, when it's your fault I'm gone

Hej!
Sitter och kollar på tv, ska snart dra mig utåt ska bara få i mig nått att äta först.
Eriks föräldrar va faktiskt inte så läskiga igår så det gick väl bra, men vi kolla inte bussarna så missa den sista så Jennifers mamma kom och hämtade oss så det va jätte skönt. Annars hade vi typ fått gå hem och det hade tagit ett bra tag.
Vaknade vid 12 idag, har duschat och så och sen har jag väl typ inte gjort så mycket mer, Erik kom förbi ett tag, han har snaggat sig och det är så jävla snyggt så dog lite. Han kommer aldrig få skaffa hår igen.
Ska nog träffa Katja och Jennifer snart sen får jag se om Erik kommer förbi ikväll.
Puss på er!

Barndomsminnen

 

Grattis till min sötaste!

Hejsan!
Sitter i sängen, har precis städat upp lite i mitt rum som verkligen behövdes efter det bombnedslaget. Sitter och är nervös också för ska hem till Erik idag och det betyder träffa hans föräldrar. Panikångest är vad jag har. Fast det känns ändå bättre att Jennifer och Felix ska med annars hade jag dött.
Har idag iaf vaknat upp men min sötaste som fyller år och haft lite mysigt. Sen när han gick somna jag igen, och sen va det fixa sig och åka och grilla hos Jenny med mamma och Anders. Det va jätte mysigt och jag saknar henne jätte mycket. Men jag och Erik ska ut dit nästa helg om han vill, annars får jag väl åka själv. 
Ja nu sitter jag och väntar på Jennifer och Felix och lär väl få vänta ett tag så jävla sega.
Puss på er!!

På bättringsvägar!

Hola!
Ligger i soffan hemma denna fina måndag. Ska gå till skolan imorgon iaf för mår mycket bättre nu. Är bara väldigt yr men det är säkert för jag inte ätit något på hela helgen. Så jag det har väl gått som det har.. 
Igår kom Jasmin till mig vid 6 typ satt och snacka med henne sötnosen som gråter för vi inte träffas så ofta. Men du vet att jag älskar dig och min dörr är alltid öppen och det är bara komma när du vill pussen! Sen kom Erik och vi myste lite han sov här också för han började senare så ja det gjorde vi. 
Ikväll kommer Jennifer hit vi ska äta middag och ha en riktig tjejkväll för mamma ska jobba och ingen annan är hemma här så det ska bli jätte mysigt länge sen det bara va hon och jag. 
Aja nu ska jag väl fortsätta dö i soffan.
Pussisar!

Super sjuk

Hej!
Är jätte sjuk, det är därför jag inte skrivit på ett tag. Skriver när jag mår bättre.
Puss!