Nu fuckar vi ur!!

Hola babes! 
Snart kommer jasmins pappa och hämtar mig och sen rullar vi till min hem till min brud. Ska på fest i axelsberg ikväll med några från gamla klassen skit skoj!
nu pallar jag faktiskt inte skriva mer ville bara säga det ha en skit bra fredag för det kommer jag ha. 
Kyssar!!

.


För mig är du bara en av alla andra

Det är kaaoss i Linders hus nu asså!!
Ibland funkar det bara inte med 4 brudar under samma tak, med alla pms attacker och tonårshormoner. Allt är bara sjukt jobbigt just nu.
Idag fick jag sluta kvart i elva, jätte skönt för jag va så trött så åkte hem direkt och la mig på soffan och kolla på spiderman, fast sov typ halva filmen, eller mer för vakna till en helt annan film..
Det är roligt med lite snö med det är för kallt för att vara ute jag fryser typ ihjäl, fast det är mycket bättre än regnvädret.
Sjukt skönt med helg imorgon! Har längtat, vet dock inte vad jag ska göra men ändå.
Nu snart ska jag ta och sova om jag inte ska ut och möta Jennifer en stund.
Puss!

Slutade tidigt och nu ska jag mysa i soffan framför spiderman


Tell me something i don't know, Tell me something i care about

Sitter och kollar på stalkers, så jävla störda personer. Fast älskar programmet säkert bara för det är så konstigt. Åkte hem efter skolan, fixade lite tvätt och duschade sen kom Jenny hem och vi fixade lite hemma till lilla söta Lukas kom och vi barnvakta honom lite. Kollade på Bolibompa och det va ju typ tusen år sen, det va bättre när vi va små!
Ska nog gå och sova snart börjar tidigt imorgon, men vill ha någon att sova med.. Speciellt nu när det är snö ute också det är så mysigt. Måste haffa nån sov kompis.
Aja godnatt sötnosar!


Kommer du ihåg alla saker du och jag gjorde först?

 Heeeejsan!
Ligger i sängen ska snart sova för börjar tidigt imorgon. Blää!!
Den här dagen har varit helt onödig, vaknade halv 11 av att mamma typ tyckte att jag skulle gå upp gjorde det. Började 2 helt onödigt, skulle hellre börjat tidigare oc slutat tidigare va ändå bara i skolan i 3 timmar.. 
Åkte hem direkt efter i regnet, så sjukt tråkigt väder hallå sverige! Ibland undrar jag verkligen varför man bor här sämsta vädret har det typ varit hela året. Usch!
Känner att jag klagarväldigt mycket så ska sova nu haha, men jag är faktiskt på väldigt bra humör ändå, skit glad för ngenting. 
Godnatt!

Vi lär oss inte av vår första, andra eller tredje chans, utan vi lär oss när vi inte har några chanser kvar

Hola!
Sitter i sängen, är jätte trött för sover skit dåligt som vanligt. Undrar verkligen vad det är för jag pallar inte mer. Orkar verkligen inte med dagarna när jag inte kan sova på nätterna vaknar flera gånger så sjukt jobbigt.
Mamma kom och hämta mig efter skolan idag, sen åkte vi till farsta ett tag, jag köpte ett par nya svarta jeans, älskar svarta för det är jätte fint men ända problemet är att som töjer sig så fort och man vill att dom ska sitta som ett jävla paket så man knappt kan röra sig, så hoppas dom här håller lite längre iaf. Valde en julklapp till mig själv också hihi super glad tjej!
Hjälpte mamma med maten när vi kom hem sen hämta vi mina systrar och åkte och kolla på en lägenhet. Mamma funtar typ lite på att flytta, men jag flyttar högst till typ en annan del av mitt område, kan till och med va samma prot ska inte här ifrån!
Men aja va ute med Jennifer ett tag nu för en stund sen, vi snacka väldigt mycket om allt, men nu ska jag väl sova typ. Godnatt!

Inte en dag har gått utan att jag tänkt på stränderna man bränts på, där klubbarna aldrig stängs

 

Godnatt sötnosar!

Hola babes!
Ska sova nu är så sjukt trött men det blir man väl efter 5 och en halv timmes sömn.
Va på fest hos Jasmin igår, det jätte trevligt och kul, och kul också att träffa gamla klasskompisar från grundskolan. Så sjukt länge sen. 
Idag va jag med Julia i stan, köpte en tröja och Julia köpte alla affärer typ. 
Aja pallar inte skriva mer hihi.
Puss!

Till sötaste Jasmin nu!


The world is ours

Hola!
Kom typ precis hem, ligger i sängen och ska snart tvätta sminket och borsta tänderna sen blire sova länge.
Filmen var super bra men jävligt lång, men måste iaf se några andra Bond filmer nu också. Kolla på den om ni inte sett den!
Imorgon får vi se vad som händer ska iaf till Jasmin på kvällen. Kul!
Sov så gott nu pussisar!!


Bio nu med Jennifer och jag ska se min första Bond film hihi


Stan med Jennifer nu

Hej kåmpizar!
Sitter i sängen av någon anledning vet inte ens, datan stod här så ja. Men iaf har fixat mig nu och ska till stan med Jennifer när hon slutar. Kulit!
Är ledig idag vilket är jätte skönt, en till dag på helgen skadar ju aldrig.
Jag är på super bra humör idag så hoppas dagen blir sjukt bra, ska kanske på fest ikväll med det får vi se men nu ska jag börja rulla mot Jenniferen då!
Kyss!

Kul när man pratar med Jullan Pullan i luren


Ångra aldrig något som fått dig att le

Heejsan!
Sitter och hänger i soffan hos pappa med Helena och dör åt den där fula videon som min skola har lagt ut. Jag dör behövde dom ta en när jag skrattade ser så ful ut då! Kommer få psykos anfall.
Nej gud jag har inte gjort så mycket mer idag gick hem och dog av trötthet för har sovit så dåligt inatt också vet inte vad det är men det är skit jobbigt iaf. 
Ska kolla på stalkers nu sen blire sängen.
Puss!

Fy i helvete!!! Jag på 0.54 det värsta jag sett!!!

 

Här sitter jag och lyssnar på musik och sen börjar jag lyssna på vad han säger. OCH WTF??! Jag menar varför skulle hon va på hans dick? hello world?


Hej nya barnförbjudna drömmar!

 

Because of you I don't know how to let anyone else in

Jag och hormoner passar verkligen inte ihop, ändå är det mindre hormoner i ringen än i pillrena vilket faktiskt är bra för jag mår inte dåligt. Men mina humörsvängningar hehe ja dom är som dom är. Jag skrattar åt saker som typ inte va så roliga och då skrattar jag som jag vore hög eller nått, sen gör små saker att jag börjar gråta typ floder som jag inte ens fattar att jag bryr mig om. Sen tycker mina systrar att jag ska gå på damp skola för att kontrollera mina aggreationer. Det känns bra typ.
Aja jag håller iaf på att skriva klart min engelska uppgift, skit jobbig. Orkar inte men måste och det får man väl ta. 
Har inte gjort så mycket idag, man hinner ju inget när man slutar kvart i fem och sen ska gå och lägga sig ganska tidigt också. Lagade iaf mat till mig och helena när jag kom hem och hälde typ hela pasta vattnet på min handled så blev lite brännskadad gör ont som fan. Kanske inte ska va i köket hihi..
Nej nu ska jag fortsätta, pussar!
 

Look at her like she's the only one you see

Hola!
Kom precis ut ur duschen och nu är allt rakat och klart. Så jävla skönt det är verkligen bästa känslan. Man kan inte känna sig fräschare. Ska snart gå och sova för är jätte trött som vanligt. Hoppas bara att jag sover bättre nu. Kunde verkligen inte sova inatt vaknade hundra gånger och hade de konstigaste drömmarna om personer jag inte ens umgås med längre. Nej allt va helt konstigt. 
Skolan gick ganska fort idag så hoppas på en snabb vecka och inte som förra då det kändes som det va måndag varje dag, det gick så sjukt segt.
Vet ni vad jag verkligen saknar, en boyfriend.. Har världens underbaraste familj och de bästa vännerna man kan ha men vi människor blir aldrig riktigt nöjda.. Fan då vill ha nån att mysa med och pussa på och bara umgås med. Men nu är det ju såhär att jag har ett problem. Så fort nån kille visar lite känslor för mig springer jag och gömmer mig, asså tekniskt sätt. Det är inte så att jag är ledsen över mitt ex fortfarande jag är faktiskt jävligt glad, men det är när jag tänker på hur sårad och ledsen jag va som det typ känns som en spark i magen, vill aldrig någonson känna så igen men ja jag vet ju att man kommer det någon gång till så det är väl bara bita ihop och ta ut lyckan i förväg och inte vänta på att ta ut den.
Ska föna håret sen gå och sova, puss godnatt!

Life is short so kiss slowly, laugh insanely, love truly and forgive quickly

Hej babes!
Ligger i sängen surprise! Är jätte trött och ska sova, det har varit en lång dag och är helt slut.
Vaknade vid 10 gick och väkte mina systrar direkt för vi hade typ försovit oss lite. Men iaf mamma körde oss till Tessan och hon gjorde naglar på mig och Helena. Va också lite halvt barnvakt och blev utägd av en 3 åring på ett tv spel.. Nu måste man ju öva lite! Ska köpa mig ett ps3 eller ett xbox. Kolla in hennes sida här! Hon är super duktig!
Vi åt middag och sen skjutasde Johnny hem oss.
Sen har jag bara kollat på solsidan och nu ska jag sova godnatt på er!

The only thing we have to fear, is fear itself

Hejsaaan!
Ligger i sängen kommer snart somna är jätte trött. Har märkt att jag bloggar ganska mycket när jag är jätte trött, men det blir ju så för det är oftast det sista jag gör innan jag går och lägger mig.
Aja igår hade jag bara en lektion i 50 min för min spanska lärare va sjuk. Det va helt onödigt att ta sig till skolan fattar inte att halva min klass ens pallar gå till skolan på fredagar, hade typ skolkat varje.
Åkte iaf hem och väntade på att Helena skulle sluta skolan sen åkte jag, hon, mamma och Jenny till liljeholmen och shoppade lite. Fick ett par nya skor som jag ska ha på nyår hihi är jätte glad! Och sen fick jag två tröjor också. Sen åkte vi hem åt middag och sen gick på bio. Vi kollade på bröllop i Italien. Den va jätte bra se den!
Idag vaknade jag vid halv 10, sen kom pappa och hämta mig, Jenny och Helena och vi åkte till min faster och fikade lite. Kul att träffa min kusiner jag inte träffat på evigheter också, fan vad dom har blivit stora. Sen va farmor och farfar där också så det va kul att se dom.
Vi åkte till globen sen och jag fixa nytt skärmskydd, eftersom den andra killen hade failat totalt med det.. Och jenny köpte sprit och blommor för hon är på fest nu.
Ja jag har inte gjort så mycket mer har inte haft någon ork så har bara haft en mys kväll hemma och det har varit skönt som fan.
Nu ska jag ta och sova innan jag somnar på min data.
Puss Godnatt!

Bilder från dagarna


Vi sårar de som älskar oss och vi älskar de som sårar oss

Heejsan!
Ligger i sängen nu ska snart sova, mina ögonlock håller på att dö.
Har typ inte haft någon lust att blogga de senaste dagarna. Allt är bara nej jag vet inte ens allt är skit bra men ändå inte haha.. 
Asså det här med instagram, jag är helt fast. Älskar det som fan hihi. Fast det är ju lite överskattat. Tagga bilder för att få status och folk ska gilla dom. Hehe ja jag är en av dom såklart!
Nej asså jag har inte gjort någon dom senaste dagarna pluggat som en jävla nörd typ fast vi inte har haft några läxor egentligen. Vet inte ens själv vad jag har gjort.
Nej ska väl ta och sova nu och dampa lite mer på min mobil som gjorde en uppdatering som jag hatar. Fan!
Godnatt!

Så sant!


If you hold back how you feel because you're afraid of getting hurt, you end up hurt anyway

Asså ibland undrar jag starkt hur killar tänker när dom skickar en bild på sin kuk...
1. Jag vill inte ha en och jag bad verkligen inte om den.
2. Skulle jag bli kåt på nått sätt av ett se en kuk på bild?
3. Vem fan skickar ens nått sånt?!
Ja jag vet inte ens vad jag ska säga.. Tack eller? Nej usch!
Jag ligger iaf i sängen och gör inget speciellt, typ chattar med några sötnosar. Men är så sjukt trött så snart ska jag väl sova, tror jag fortfarande har lite feber men vafan pallar inte va hemma och man missar så sjukt mycket i skolan.
Ja vad har jag gjort idag då, vaknade tidigt och ville inte gå upp fick tvinga mig upp sen gick det väl bra typ förseningar med tuben som vanligt men det är ju ingen överaskning. Skolan va skolan skit tråkig och seg som vanligt. Sen åkte jag till gullmars och gick till umo fixade lite grejer där. Sen mötte jag Julia och vi åkte till medis och solade.
Nej men nu ska jag väl ta och sova. Godnatt sov sött!

.


Alla påminner mig om dig varje dag

Hej babes!
Sitter och kollar på beck, så jävla bra. Fast nu blev det reklam skit tråkigt.. 
Igår spenderade jag dagen med Jasmin, vi vaknade typ vid halv 11 sen åkte vi mot nacka där hennes moster jobba i nått modehus så vi gick runt där och kolla lite. Sen åkte vi till nacka forum och köpte lite nya bh:ar till tjejen som har 70G. Fan ta henne hon kan donera lite till mig!
Vi gick på bio sen på kvällen, såg den konstigaste filmen ever vet inte ens vad den hette men det va den ända som fanns. Men sånt är livet.
Träffade Lamin en stund sen när jag kom hem, följde med honom till högdalen sen gick jag hem igen. Sov i min säng och bara dog.
Idag har jag typ inte gjort mycket, följde med min syster till vårdcentralen. Sen har vi lagat mat städat lite bara myst, en vanlig söndag helt enkelt.
Ska ta och sova nu börjar tidigt imorgon.
Puss godnatt!

Bilder från helgen


Grattis till min underbaraste syster!


I cry just a little when I think of letting go

Heeeeeejsan alla fina!
Sitter nu i min säng och dunkar musik, ska kanske bege mig till Jasmin snart beror på om jag får för mamma för gick ju inte till skolan idag och då tycker hon inte att man ska gå ut sen. Men men jag är så bra så ska se oskyldig ut sen och få ändå. 
Det är ju min söta lillasysters födelsedag idag så va inte direkt inne fast jag va hemma från skolan, såg det mer som typ en gratis ledig dag hihi. Vi åkte iaf till stan vid 12 och shoppade lite, fick en jacka och en tröja och en sån där topp/bh skit grej. Super glad tjej! Min syster med pengarna köpte sig spontant en iPad för hon tyckte det va kul. Hon tycker det är skit kul att spendera pengar tror hon är (shoppaholic??) sötnosen.
Vi gick på bio sen i söder och kollade på bitchkram, den va super bra, rekomenderar den verkligen!
Ja vi har inte gjort så mycket mer, pappa va här på middag och hon fick lite presenter. 
Nu ska jag väl övertala mamma kul hihi.
Kyssar!

Slutade aldrig älska dig är bara inte kär i dig längre

Hejsan kååmpizar!
Jag är sjukt.. Mina kära systrar har smittat mig så har feber och och ont i halsen och är bara allmänt förkyld.
Jag har typ slappat hemma hela dagen medan mamma och Jenny va ute och köpte lite saker till Helena som fyller år imorgon.
Dagen har gått så sakta, blev till och med trött på att göra ingenting så nu ikväll har jag typ gjort allting, städade till och med mitt rum och det gör jag bara när jag har extremt tråkigt eller när nån speciell ska hem till mig.
Aja ska fortsätta kolla på twilight, han är så snygg kan inte sluta kolla!
Puss!

Känner mig som en skogsmulle på foto lektionen


Älskar sättet du kollar på mig

Hola!
Sitter och kollar på twilight med Jenny, hon tycker det är skit bra så hade inget val.. Jag vet inte tycker dom pratar helt efterblivet och blir galen på det.
Hade ingen spanska idag så fick sluta tidigare, åkte till gullmars mötte Julia sen fixa jag min mobil på the phone house och sen åkte vi till rådhuset och solade. Ska bli brun till nyår ska se ut som en pepparkaka hihi.
Nej jag är skit trött ska gå och sova snart börjar tidigt imorgon usch!
Godnatt Kyssar!

Fan vad jag vill ha dig här bredvid mig just nu

Det var det lovet då. Det har gått så sjukt fort men känns ändå som man har hunnit med att göra väldigt mycket så det känns skönt. Skolan imorgon 8.15.. Man borde få börja typ tidigast 10 efter lov veckor. Det borde stå i lagen.
Jag hade typ en skit konstig dröm inatt, jag vet inte ens körde runt i nån bil och gömde mig för någon jag vet inte helt knäpp. Ville typ dö i sängen när jag vaknade usch ville verkligen inte gå upp, men gick upp till min syster och låg i soffan istället och kolla på nån konstig film den va så sjukt kul vi satt och garva som jag vet inte vad så jävla torr humor. Iaf ringde Jasmin sen och hennes pappa skjutsade oss till salongen och hon klippte och färga mitt hår. Det blev jätte fint och bra. Sen tog jag och min fina en fika och sen rulla vi hem.
Aja har kollat på solsidan och nu ska jag sova i min sköna säng!
Puss godnatt!

.


3 November

Shoo babes!
Kom nu precis hem och ska typ kolla på film eller läsa ut shoo mannen, den är så jävla bra alla dom där böckerna är så jävla bra!
Men det blir nog film för grannen kör karaoke och det låter som fan, kanske ska gå och joina istället.
Så vad har jag gjort idag, jag vakna vid 12 kände mig som en sten i sängen kände mig så tung och trött och ville typ dö, men det va bara att gå upp. Gjorde ingenting i några timmar, sen fixa jag mig och vi åkte och lämna Helena och hämta Jenny och sen åkte vi till kyrkogården och satte lite ljus. Saknar min mormor och morfar så oerhört mycket, det är jobbigt att se mamma ledsen också. Hade varit mycket enklare om dom va här.
Åt lite med mamma sen kom Jennifer hit och jag fixade mig åkte in till stan för hon ville äta sen blev det spontan bio. Vi såg Möhippan den va så jävla kul, fast med min dåliga humor så är alla torra skämt roliga. Men den är värd att se så kolla på den. 
Ska fixa fram en film nu och mysa med mig själv (inte på ett perverst sätt)
Puss!

Go and fuck yourself

Har typ största huvudvärken och magont, sitter och äter popcorn också som kanske inte är det bästa just nu men vafan det är gott. Pallar inte göra ett skit, känner mig helt död undrar om jag börjar bli sjuk eller ja jag nyser hela tiden så ja jag är väl det. Fick nyss ett fyllesamtal av Jasmin som tyckte jag skulle komma ut till tyresö. Men står nog faktiskt över.
Vakna 11 imorse och passa på att ringa umo och beställa tid som jag typ "glömt" den senaste tiden. Usch pallar inte men nu har jag en den 12/10 kul..
Va ute lite med mamma och Helena idag också och kolla i lite olika affärer.
Aja nu ska jag väl nej jag vet inte ens skit samma.
Kyssss!

I mitt huvud just nu

 

Försök att förtränga gårdagen

Sitter och kollar på sånt är livet, medans jag har Jennifer sötnosen i min dusch.
Igår va jag i farsta med mina systrar och Jennys kompis och åt lunch och hade lite mysigt, hitta mig en ny tröja och blev jätte nöjd.
Träffade Jennifer sen på kvällen, özgur kom och hämta oss sen va vi med honom och Arman en stund.
Gud vill inte äns tänka på gårdagen det värsta jag varit med om åh fy. Usch nej!
Vi vakna fan när det va mörkt ute, känns som man bara är vaken på natten.
Nu är hon klar så nu ska jag gå in och duscha sen får man se vad som händer.
Kyssar!