.


If you got something that you need to say, you better say it right now cause you don't have another day

Sitter och lyssnar på Jenny som står i duschen och sjunger lilla snigel för någon konstig anledning.
Jag och hon satt precis och kollade på en oväntad vänskap, det va en av de roligaste filmerna jag sett, jag riktigt dog. Den är såååå värd att se. Så jävla skön!
Nej gud vad trött jag är, ska typ läsa klart svenska skiten och sen sova. Har bara massa prov och läxor den här veckan så jävla tråkigt. Längtar till lovet bara 3 veckor kvar.
Puss godnatt!

Haha ibland pallar jag inte. Har så speciella vänner


Måste skynda ut, min dejt väntar hihi


Somebody told me that this is the place where everything better and everythings safe

Hejsaaan snyggingar!
Måste typ gå snart så måste skriva lite fort så det kommer väl bli som det blir.
Iaf igår va jag med Julia, vi kolla på värsta knarkar filmen som jag och hennes bror tyckte va skit kul. Men Julia tyckte typ att den inte va så kul så hon tvinga med mig ut på en promenad, gick typ genom halva stureby och svedmyra. Va helt trött när jag kom hem så somna direkt i min syrras säng. Hihi hon kunde typ inte sova för jag snacka så mycket i sömnen.. Stackaren!
Idag har jag varit och shoppat lite med mamma och Helena, sen har jag inte gjort så mycket mer, jag och Helena hade no life ett tag ni får se snart. Men nu måste jag skynda pussar på er!
 

I don't believe you, when you say you don't need me anymore


When you're too in love to let it go

 

Haha han tror jag ska lära mig, vilket skämt


Mellan benen har du värsta scenen, men jag vill bara smaka av din grej

Jag är typ skit förbannad på en sak. Vissa killar är verkligen uschiga pedofiler! En kille som jag känner skriver till mig och typ frågar om jag vill ha sex.. Jaja det är inte en sån stor grej direkt. Men idag när jag får reda på att han har snackat med min lillasyster om det också blev jag fan äcklad.. Asså hallå hon är fucking 12 han är fucking 20. Hur jävla desperat får man va! Det är ju bara psykiskt sjukt. Jävla sextrakasserier, fucking äckel!
Blir bara så äcklad av att det finns såna peddo mäniskor och så hade han sagt säg inte det här till någon att jag pratar med dig usch usch usch!! Värsta damp jag har här.
Aja nu lämnar vi det får väl dampa lite mer sen nån gång. Idag har jag iaf varit i skolan, hade historia prov, vilket gick helt okej. Satt typ kvar skit länge brukar typ va klar nästan först, men skrev typ 9 sidor så hoppas att jag får lite bra på det iaf. Har väl typ inte gjort så mycket mer idag, åkte till pappa och sen blev jag sugen på glass så drog med min syrra till centrum, träffade en kille jag va skit kär i, i typ 4 på vägen hem. Han ser exakt likadan ut som han gjorde då, skönt lixom. Pinsamt typ.
Asså nu ska jag typ sova är skit trött, fast jag är ledig imorgon och det känns så sjukt bra.
Godnatt pusssar!!
 

.


Det är svårt att leva livet i små bokstäver

Hallå där! Känner mig typ sämst på att skriva, men vafan man gör ungefär exakt samma sak alla dagar i veckan så hur kul är det egentligen att läsa.
Hålle typ på att plugga till mitt historia prov jag har imorgon, andra världskriget. Så jävla tråkigt jag bryr mig verkligen inte just nu, bara jag får ett E så blir det super. 
Katja va här ett tag idag och vi typ satt och snacka lite medans vi försökte göra lite nödvändiga saker, inte för det funka så bra men det är alltid härligt med sällskap. 
Sista dagen i skolan imorgon den här veckan, super skönt. Men det är också den jobbigaste dagen. Historia i 2 och en halv timme vill typ dö skit tråkigt. Nej usch!
Måste fortsätta nu, fan va jobbigt!
Puss godnatt!

Stop wasting your time on people who don't love you


Haha asså va?? Ja men jag svarar ännu mer när du kallar mig hora ditt pundhuvud -.-


If you keep looking back at the one who doesn't deserve you, you may miss the one you deserve


Det här är så jag


Hur ska man älska någon, som har älskat någon förut

Hallå kompiiizzar!
Sitte och kollar på beck såklart, söndagar är bästa tv dagen okej det är typ den ända dagen i veckan jag kollar på tv så kanske inte ska säga något hihi.
Ja idag har jag väl inte gjort så mycket, vaknade typ 5 men lyckades somna om till 9 fast vakna 500 gånger imellan. Hade skit tråkigt så gick och väckte mina systrar så dom skulle va vakna med mig. Vi myste lite med en film och dom kalla mig känslokall för jag inte börja gråta när tydligen dom satt och as böla.
Sen rulla vi iaf till söder och Jasmin färga Jennys hår, tog typ hela dan, va hemma vid 8 åt middag och nu ska jag sova, är så jävla trött.
Usch det är måndag imorgon, men får väl va glad att jag bara har 4 dagar i skolan den här veckan, skönt som fan!
Puss godnatt!
 

.


En bild på några jag aldrig kommer släppa taget om


Save a virgin, do me instead

Sitter och lyssnar på melissa horn, hon är ju bara för bra. Hon blir typ min peridoare när jag är i min tänkar period, hjälper så jävla mycket. Älska musik!
Jag vaknade 8 idag, ville typ skjuta mig själv, okej det va så tidigt att det bara va 2 personer inne på min fb satt och skratta för mig själv. Pappa kom iaf och hämta mig och mina systrar vid 10 och sen åkte till adidas och rensa ut hela affären. Min kära pappa som tyckte att det skulle vara skit onödigt att åka dit köpte typ mest av alla. Skit söt.
Sen körde han oss ut till norsborg där jag gjorde mina naglar hon min syrras kompis, dom böev jätte fina är skit nöjd. Norsborg är typ landet okej dom bor vid en landsväg, mitt ute i ingenstans. Men dom bodde font iaf. 
Känner mig typ helt död är så jävla trött, men kanske skulle möte en mupp, men beror på om han hinner smsa innan jag somnar, inte mitt problem.
Puss godnatt!

En bild på mig och någon jag inte varit med på länge


En bild från en kväll jag aldrig glömmer


Trying to forget someone you love, is like trying to remember someone you never met

Fredag imorgon!! Så jävla skönt, 2 lektioner sen frihet!
Iaf idag har det varit väldigt stressigt känns det som, fast det kanske inte alls har det men va i skolan i 8 timmar och det har varit värsta tänkar dagen, ville bara somna för jag va så trött. Hade skolfoto också, blev säkert sämst och mamma kommer tycka det är så fint som vanligt.. Det är ganska överskattat.
Åkte till stan med Katja efter skolan, hon kolla på nått till hennes kille för dom har varit tillsammans i ett år imorgon, sjukt länge. Så det är väl kul för dom.
Har spanska läxa skit tråkigt började typ men palla inte, varför i helvete ska jag läsa steg 4 när inte ens hotell linjen gör det. Jävla skit sak!
Ska sova snart har ingen panik börjar 12 imorgon, skönt som fan!
Pusssar godnatt!

.


En bild som får mig att skratta


Du är den som tar upp alla mina tankar

Är så jävla trött vill bara slänga mig i sängen men måste vänta på att min syrra kommer hem från arlanda. Så segt, hoppas hon kommer snart.
Aja va i skolan idag, skit tråkigt. Har typ blivit så sjukt skoltrött så det är inte sant bara några hundra år kvar i skolan men det ska väl gå -.-
Efter mötte jag sötaste Jennifer i gullmars och vi åkte till farsta och shoppa lite, eller hon gjorde jag shoppade i mina tankar måste ta med mamma eller pappa så blir det awesome för hitta massa saker jag vill ha (happyface!)
Har typ skolfoto imorgon ångest! Kommer inte bli bra blir aldrig det så jävla sämst! Usch!!
Godnatt mina sötisar!

Mina nuttar, älskar er!


En bild på den jag var med senast


Melissa Horn <3

 

Jag gav dig mitt hjärta, du tog det höll kvar ett tag och sedan kastade du det i mitt ansikte

Känner mig typ sjukt ledsen, har en riktig sån där nere dag, eller mer kväll.
Hatar tisdagar för kommer hem så sent och det är så sjukt tråkigt, men aja 3 skoldagar kvar den här veckan, sen äre helg underbart!
Min syrra åkte ner till helsingborg nu för att va där med hennes kompis tills imorgon, känns typ tomt hemma. Så har inte gjort ett skit ikväll. Antar att det är då jag har tråkigt som jag börjar tänka mycket. Ska sluta tänka och bara köra men det funkar inte så bra för mig.
Usch nej nu ska jag sova, godnatt!
 

En bild på en tid jag saknar


.


Love is nothing but a fools game

Kan typ nån muskulös sexig kille bara komma och knäcka min rygg nu, skulle va bäst. Har ont i varje andetag jag tar hoppas det inte är typ början på någon lunginflamation bara, har redan cancer hosta..
Måndagar så jävla sega skulle typ vilja sjukanmäla mig varje måndag, gud vad skönt det skulle vara, skulle va ännu skönare att inte gå alls men vad fan har man för val. Vill ha mitt studiebidrag.
Har gjort läxor men dom gick ganska snabbt att göra så satte mig och kolla på film istället. Kärlek är typ överskattat i filmer, typ sånt man vill ha men aldrig får. Börja nästan gråta den va så sorglig, men åh andra sidan över analyserar jag alltid såna saker. Kollade på the vow kolla på den om ni inte redan sett den!
Ska väl typ gå och lägga mig börjar 12 imorgon så det är ingen panik direkt.
Godnatt kyssar!

En bild som jag aldrig har lagt upp


.


You are somebody's reason to smile

Ibland undrar jag varför bakfullhet finns, okej jag har haft tusen gånger värre men dagen går bara i spillor.
Det va typ fest i västertorp, har ingen aning vart Jennifer fick hammarbyhöjden ifrån, lite vilsen tjej kanske. Jag hade iaf skit kul och det va bara massa trevligt folk. Fast sen så vaknar man upp med ont i ryggen och knät och typ en halv spruken läpp, ibland undrar jag starkt vad jag gör.
Aja har iaf varit hemma och myst i sängen med hundratals filmer idag och bara druckigt hundra liter vatten.
Ska fortsätta kolla på beck nu! Det är så jävla bra skit glad att det har börjat igen!
Pussar och kyssar!

En bild på min första kärlek


En bild på mina närmaste vänner


He was so easy to love

Tänkte säga att jag sitter och taggar till lite men sen så bara byter min spotify till nån tråkig ledsen låt så då fick man ju byta lite. Ska på fest i hammarbyhöjden ikväll med Jennifer, så hon kommer säkert hit snart så ska vi fixa oss och sen dra. 
Vaknade typ kvart över 9 idag, typ tidigt och visste inte alls vad jag skulle göra så läste ut min engenska bok, handla typ om värsta nazist skiten. Tänkte ladda ner filmen och kolla på men den fanns inte så blev tvungen att läsa. Skit tråkigt.
Ska väl rota ut hela min garderob nu och hitta nått att ha på mig ikväll och sen försöka att inte bli så bakfull.
Jag råka typ raka av halva mitt ögonbryn med den där jävla ögonbrynskniven så nu ser jag sne ut, jävla fitt skit!
Puss!

Letting go is hard, but sometimes holding on is harder

Haj haj hallå! Ligger i sängen är helt trött och ska snart sova i den sköna sängen!
Det blev inget party hos Jennifer idag för hennes lillasyster har blivit sjuk och va tvungen att vara hemma.. Så jag träffade min sötaste Jasmin istället, vi åt middag och sen gick på bio. Vi såg den här resident evil och den va typ dålig haha, nej men folk som gillar sånt tycker säkert att den va bra men det kanske inte är en Pernilla och Jasmin film direkt.
Får se vad som händer imorgon om det blir något kul, men ska kanske på fest i hammarbyhöjden så det blir väl kul i så fall. 
Dröm sött sötnosar!
Godnatt pussar!

En bild på mig för ett år sedan


Silence speaks louder than words

Jag är äntligen klar med alla jävla fitt läxor för den här veckan och det känns helt underbart bra! Ska från och med nu börja göra läxor när jag får dom för med det här nya systemet funkar inte mitt sitta dagen före och lämna in typ en månad efter.. Hehe.
Har ingen aning om vad jag ska göra nu, jag är typ pigg men ändå så sjukt trött vill typ lägga mig i sängen och kolla på en film eller nått, så antar att jag ska göra det. Ska väl bara borsta tänderna då sen blire sängen och ännu bättre att jag får sova till 10 imorgon! Känner typ att man förtjänar det efter de här dagarna med ingen sömn alls typ. 
Massa kyssar på er!

Jag saknar dig mer än tror

Just nu gör jag alla saker som jag inte borde göra. Utan borde egentligen sätta mig och skriva den där jävla svenska uppgiften som jag har ganska mycket kvar på också och sen måste jag skriva en A4 sida på spanska om en mardröm.. Hata skolan just nu!
Skönt med fredag imorgon iaf, dagen kommer vara väldigt okej, börjar 12 sen på kvällen ska jag på "middag" hos Jennifer och ska festa till riktigt. Det ska bli super kul!
Måste forsätta nu måste bli klar..
Kyssar!

En bild på den personen som vet mest om mig


En bild!

Okej nu ska jag va såhär lite roligare och lägga upp en bild varje dag på olika saker som kommer i listan jag hitta och som jag skriver här snart. Tror det va typ 12 dagar så wooohooo! Nej haha men har nått att sysselsätta mig med hih.

1. En bild på den personen som vet mest om mig.
2. En bild på mig för ett år sedan.
3. En bild på mina närmaste vänner.
4. En bild på min första kärlek.
5. En bild som jag aldrig har lagt upp.
6. En bild på en tid jag saknar.
7. En bild på den jag var med senast.
8. En bild som får mig att skratta.
9. En bild från en kväll jag aldrig glömmer.
10. En bild på mig och någon jag inte varit med på länge.
11. En bild på några jag aldrig kommer släppa taget om.

Grattis till sötaste Jennifer!


Ditt leende lyser upp hela min dag

Sitter och kollar på svenska hollywood fruar, det är bara för bäst. Dör av garv, men kanske är för att jag är för trött också.
Skolan va sjukt seg idag, hela skolan va typ öde för alla hade den där jävla vandringen, det är så sjukt segt att sluta kvart i 5 vill typ dö, man är bara trött och hungrig den sista timmen. Okej kanske inte ska klaga så mycket börjar ju iaf kvart över 12 så det är helt okej.
Drunknar i läxor och dom är skit jobbiga, har väl gjort lite men fastnar hela tiden. Nån kan komma ooch göra dom åt mig. Usch för skolan!
Ska väl typ gå och sova snart och smuggla in pengar på Jasmins konto på nått sätt, tjejen betalar för mycket till mig. 
Jajajaj tusen pussar till er!

.


"Bekännelser"

Dillchips, pannkaka och grädde är det äckligaste som finns att äta! (inte tillsammans!)
Jag är skit rädd för blatte tjejer - inte dom jag känner dom är helt underbara men dom jag inte känner kollar på mig som att dom vill döda mig, så håller mig så långt bort från "betongen" som det går.
Tror jag har ett drog problem med lagliga piller.
Jag är riktigt sämst på att sjunga men älskar att göra det så kunde inte bry mig mindre.
Jag gråter jätte ofta - till sorgliga filmer, (sorgliga låtar ibland också), glädje tårar, när jag skrattar så jag dör och såklart när jag är ledsen och arg.
Gör de viktigaste besluten i mitt liv i duschen.
Kör fortfarande mina the wave moves när jag är ENSAM i mitt rum.

.


I know I've been telling you not now, but baby come and give it to me

Hej från tjejen som är bra på att uppdatera eller inte..
Jag har väl typ inte gjort så mycket i helgen, igår va jag och shoppa lite med mamma först, sen ringde Jasmin och ville ha ostbågar så gick och köpte och knalla hem till henne med dom. Tjejen är ju rolig skrattar fortfarnade åt tanken!
Gick till Katja sen, vi kolla på film kan man ju säga, det va mer hon som kolla och jag kolla på henne för får seriöst kvälvningar av den där filmen! Vi kolla på the human centipede, kolla inte på den! Det är det äckligaste jag har sett, den som kom på den filmen måste va psykisk störd! Aja vi somnade på varsin sida av soffan typ sen till en annan film.
Har typ varit med min sötnos lite idag och sen hade Jenny hennes kompisar här med deras småbarn skit söta!
Måndag imorgon, typ skit tråkigt! Måste typ sova nu ska ju upp kvart över 6. Kill me!
Godnatt sötisar!
 

.


You had me at hello

Kollar på efterlyst, kanske är lite konstig men tycker det är bra. Försöker också typ skriva en svenska läxa grej men har typ fastnat vet inte riktigt hur jag ska skriva, har typ massa andra saker i huvet så det blir bara fel.
Aja det har väl inte hänt något kul idag, det va typ en kille på tuben när jag va påväg hem som sa chillar kanten 350 gånger i varje mening han sa, det där är bara pinsamt!
Tosdag imorgon, snart fredag och snart helg. Helt underbart!
Ska väl fortsätta med svenska skiten nu då.
Kyss!
 

Man får aldrig en andra chans till att ge ett första intryck

Sitter och kollar på svenska hollywood fruar, så jävla roligt så jag dör. Herregud asså.. 
Vakna typ av mig själv 9 idag fast jag skulle gå upp 10 så tog en dusch, sen fixa mig typ i hundra år. Lite segt va det ändå att sluta kvart i 5 va hemma typ kvart i 6 och det är ju lite B. Det va väl typ bara äta middag direkt.
Gick till högdalen sen med mina systrar och handlade lite, det gick seriöst en katt bredvid mig inne i affären, tyckte det va skit kul, typ fast tyckte synd om nutte katten. Den såg lite vilse ut. Inte varje dag det händer.
Aja men nu ska jag väl typ sova snart. Puss på er sötnosar!

.


Låt inte dagens besvikelser kasta en skugga över morgondagens drömmar

Kan man typ bli tröttare än vad jag är just nu. Vill typ gå och lägga mig nunununu. Ska fan göra det ska gå upp om 12 timmar så det blir skönt att sova.
Skolan va skolan.. behöver jag ens säga nått lixom. Efter gick jag hem, gjorde lite läxor som den tråkiga skolan man går i mer än vad man är hemma (känns det som) erbjuder. Sen va jag lite med min hemliga beundrare. Ja det va väl det. Börjar 12.15 imorgon. Hej sovmorgon och hej sängen. Gud vad tråkig jag är.
Jaja godnatt på er sötisar!

.


If I used to love you baby, ain't nothing like I'm loving you now

Då va man 17 bast, typ överskattad ålder. Som Jasmin sa det är som det skulle va torsdag men man längtar till fredag eller nått sånt. Kommer inte riktigt ihåg va hon sa.
Aja pappa va här imorse typ eller runt typ 1 men det är morgon på helgen. Sen gick mamma och jobba och pappa åkte hem så blev typ alone så gick till Jasmin ett tag, vi satt på balkongen och myste med smultronvin och dog till några videos på youtube.
Ja sen har jag väl ätit med mina syrror och typ kollat på jalla jalla. Den är så grymt bra tröttnar aldrig så jävla rolig. Den som inte har sett den måste vara så efter och måste så kolla på den för man dör. Eller typiskt min humor!
Har så jävla ont i magen, vet inte alls hur mycket jag har ätit idag, känns som det är typ det ända jag har gjort.
Men nu ska jag väl sova börjar 8.15 imorgon woooho.. 
Godnatt sötnosar! Pusssisar!



Today happens to be my birthday

Idag råkar jag fylla år. Hihi, nej men det är väl kul känns som alla andra dagar i mitt liv. 17 år det onödigaste året som finns, men man måste ju uppleva onödiga saker också.
Det va typ meningen att jag inte skulle göra nått igår men sen hamna jag på bio med Jennifer och Katja, vi såg cockpit och den va så sjukt underbart kul. Jag typ dog av garv och satt som vanligt och garva typ 5 min efter det roliga. Helt klart en sevärdig film.
Ja idag ska man väl typ få lite folk hit, typ vem som helst kan komma och sen måste man väl tjocka sig lite. Typ äta tills man spyr.
Aja nu måste jag väl fixa till mig.
Kyssar!