Det är svårt att glömma något som har haft sån stor betydelse

Hejsan hoppsan alla söta, idag är det fredag så jag är glad och det kanske märks lite också hihi.
Hade typ en skit konstig dröm, jag va typ med i en skräck film som jag typ själv skulle kolla på och sen blev jag typ jagad av nån som ville död mig. Ja jag vet inte riktigt kommer inte ihåg så mycket. Men Helena kom och väkte mig typ när hon rota i mitt rum.
Va i skolan, hade tråkigt i skolan, typ, förutom det som va roligt, men det va väl dom jag är med. Åkte och handlade en plattång med pappa efter skolan för min gamla gick ju sönder så nu är jag glad igen. Aja det har regnat hela dagen och det är så jävla tråkigt. Så det är typisk väder för en filmkväll med min söta Jasmin, så nu har jag fixat 4 filmer, så det är bara popcorn och cola som fattas aa och Jasmin såklart sen ska vi köra! Så ska börja rulla nu. Ha en bra kväll alla sötnosar!
Pussssar!!!

.


Det går inte en sekund utan dig i mina tankar

Sitter och väntar på min kära pappa som är på banken. Han ska hämta mig sen blire mat och jag är sjukt hungrig så det passar bra.
Va i skolan idag, höll typ på att somna på bussen imorse va så sjukt trött. Tur att jag inte gjorde det för hade typ lutat mig mot killen brevid och det hade kanske varit lite pinsamt. Aja skolan va långtråkig som fan. Vi har typ fått nått nytt system så om man missar något prov ska man göra det efter jullovet samma med typ inlämningar och om man inte har nått alls får man typ en extra vecka jullov så satsar väl lite på det nu typ då hihi.
Fredag imorgon så sjukt skönt iaf, fast ne har typ spanska läxa tråkigt.. 
Får se vad jag ska göra imorgon vet inte riktigt än. 
Juste min plattång gick sönder imorse känner mig död nu inombords tur att pappa ska köpa en ny till mig imorgon. Så får gå med dåligt hår, ville typ nästan börja gråta. Nej men nästan.
Hade en dröm inatt också som jag för några veckor sedan hade velat att den skulle va sann men nu skulle jag bara be han dra åt helvete. Varför drömmer jag om honom för, helt slöseri med tankar. 
Aja ska väl typ fortsätta med det jag gjorde som egentligen inte va nått speciellt alls men ändå.
Kyssssar!

.


When you're not sure if you still want her, another guy has already figured it out

Sitter och gör sam läxan så sjukt tråkigt. Vi ska skriva en debattartikel om ett samhällsproblem. Typ döda mig.
Mår typ bättre, fast skulle egentligen vilja vara hemma imorgon också men måste gå för att kunna hämta spanska läxan som jag har på fredag. Blää!! Sen måste jag ju gå på fredag för annars tycker mamma att jag ska va hemma i helgen och jag fyller år se det kan hon glömma.
Idag har jag typ rensat ut min garderob så nu får jag plats med allt, slängde typ ganska mycket. Kommer ändå inte ens använda hälften av grejerna som är kvar. Typiskt tjejer säkert. Finns aldrig något att ha på sig fast det finns så mycket.
Aja ska väl typ skriva klart den där debattartikel saken och sen äta.
Jag vet att typ blogginlägg utan bild är fett tråkigt men ni vill inte se mig just nu hehe. Ser inte bra ut när jag är sjuk, fast vem gör. Ska hitta en gammal istället. Det är bara min sötnos som tycker jag är vacker hur jag än ser ut. Söt kille. Men nej ja nu ska jag väl fortsätta.
Kyssar!

I mina ögon finns det ingen bättre än dig

Sitter och kollar på medans min syrra gör mat. Woho vad kul. 
Har varit hemma idag för mår riktigt sämst! Har feber och ont i halsen och värsta mördar hostan. Eller den dödar mig iaf. Jag ska sluta pussa på folk blir alltid sjuk. Åh det suger. Fast ne kommer inte sluta det är för mysigt för att sluta med.
Det är så sjukt jävla tråkigt att vara sjuk hemma, finns inget att göra. Har suttit och kollat på gossip girl hela dagen och tillslut blev jag trött på att ligga i sängen okej så jag gick och vek tvätten. Kom och hjälp mig. Akut vård hit typ!
Hoppas jag blir frisk snart för längtar verkligen till helgen och tänker inte va sjuk då.
Ska sitta och tycka synd om mig själv nu och vänta på att maten blir klar.
Kyssar!

.


I still remember the first time a saw you

Man börjar verkligen märka att det är höst, det är kallt som fan, löven ligger på marken och alla har dragit fram jackor. Så jävla tråkigt. Det va inte ens nån sommar.
Jag har fått sjukt ont i halsen så vill typ dö, gör ont så fort jag andas ska knarka allt för halsont. Har inte tid att vara sjuk nu. Jävla skit skola!
Aja började foto kursen idag och det verkar vara jätte kul, fast teorin vi ska börja med verkar väldigt långtråkig, det är typ saker man kan lite halvdant redan. Hade första kommunikations lektionen idag också och det verkar fett kul. Nu börjar jag typ bli rädd för mig själv haha har aldrig tyckt att lektionerna har varit roliga. Aja men saker och ting ändras väl antar jag. 
Ska fixa mig lite sen åka in till söder och träffa min söta Jasmin sen drar vi till grönan och lyssnar på Lars Winnerbäck. Härligt!
Puss på er!

Du sa att du alltid skulle va här, men vart är du nu?

Älskar att jag är ensam hemma och min katt sitter och stirrar in i hörnet och har suttit så ett tag nu. Hoppas starkt på att det är en fluga eller nått sånt. Har typ kollat för mycket på paranormal activity..
Har spenderat hela min dag med sötaste Jasmin, hon färga håret på mig, mörkare såklart och blev jätte nöjd. Tack min söta!
Ja sen va vi typ påväg hem men det blev att vi bestämmde oss för att gå på bio istället så vi kolla på snabba cash 2 och den va super bra. Värd att kolla på.
Aja sitter här hemma ensam nu för min kära familjemedlemmar är på bio i heron city och ser cockpit. Kunde inte direkt följa med för måste typ sova snart, börjar tidigt imorgon och orkar inte! Fast har min första foto lektion imorgon och det ser jag fram imot som fan, kommer bli så sjukt kul!
Ska ta en dusch nu och sen gå och sova. 
Godnatt kyssar!

.


.


I'm so done with wishing you were still here

Måste typ klä på mig och skynda mig lite för ska till Julia snart. Är så sjukt trött så får se om jag orkar åka hem sen hehe.
Idag har jag varit i arninge med familjen och handlat lite, köpte typ två tröjor och ett par string. Mamma tyckte dom va lite bättre än snörerna jag har hihi.
Imorgon ska jag iaf fixa gymkort på sats och sen ska min söta Jasmin färga mitt hår.
Ska skynda mig lite nu och försöka att inte göra Julia förkyld eftersom typ Erik blev det, jag har en dålig förmåga att göra folk sjuka. Fast och andra sidan tänkte jag inte pussa så mycket på Julia.
Pusssar!

.


Utan dig bredvid mig skulle livet sakna mening

Känner mig typ bra för jag har bloggat nu 5 dar i rad, gud vad bra jag är! Hehe nee..
Är skit trött så humorn är ju på topp såklart, sämst alltså.
Iaf va i skolan idag hade språk och fick första läxan så jävla tråkigt typ dör, aja efter skolan åkte jag hem sen kom Erik hit och han hade med sig rosor till mig. Sötnosen jag blev skit glad, det är faktiskt första gången jag får det av nån kille och uppskatta det verkligen.
Jag ska väl gå och sova nu ögonlocken vill verkligen inte va uppe längre. Får se vad som händer imorgon. Nått roligt hoppas jag på.
Godnatt sötnosar massa pussar!

Jag kanske sover lite såhär


För att älska andra måste du älska dig själv

Borde kanske redan ligga och sova, men nej orkar inte det nu börjar ändå 10 imorgon tror jag. Jobbigt det där med nytt schema att lära sig tar typ en hel termin och sen byter man igen. Helt onödigt.
Aja skolan rulla på som vanligt, ganska tråkigt men man har ju tankarna på annat iaf. Hade 2 och en halv timmes historia idag, det va fan det segaste någonsin ville typ bara lägga mig på bänken och sova.
På tal om att sova, jag vet fan inte vad jag gör i sömnen men jag vaknade typ vid 4 inatt och höll i min telefon fast jag hade lagt den på min byrå när jag gick och la mig och sen är all min musik borta, jag är fan knäpp om jag skulle raderat det när jag sov.
Fredag imorgon då! Så sjukt underbart. Erik kommer hit sen på kvällen så det blir mysigt.
Ja men då kanske jag ska sova har ju inget annat för mig.
Pusss på er!
 

"Bästa presenten!"


I need you to need me

Kollade precis på paranormal activity med mina systrar, typ alla vi höll på att dö och det första som händer när man lägger sig i sängen är att man hör något ramla ner i badrummet. Kul, började typ skratta för jag blev så jävla rädd.
Idag va det första riktiga skoldagen med lektioner. Det va så jävla tråkigt och man börjar verkligen direkt. Aa och sen hade jag 2 och en halvtimmes engelska och imorgon har jag 2 och en halvtimmes historia FML!
Åkte hem typ efter skolan, har typ ätit, vaxat syrran och färgat hennes hår. Sen gick jag och träffa Lamin som har tjatat på mig att träffa honom i flera veckor nu, stackare.
Hade väl typ inget speciellt att säga, men vem har när skolan har börjat. Längtar till helgen väldigt mycket.
Nu ska jag sova ska upp skit tidigt imorgon och vill inte! 
Godnatt pusss!
 

Dina förlåt löser inget

Känner mig så begåvad för att jag nyss skrev ett inlägg men råkade radera det.. Första pris för klantighet går till mig.
Aja idag va första dagen i skolan och vi va inte ens i skolan, vi träffades på nån gård och fick typ träffa 1:erna i linjen jag går i och sen fick vi busskort och tillfälligt schema för veckan. Helt onödigt att ens komma va bara där en halvtimme sen åkte jag hem.
Senare åkte jag till Huddinge med mamma och gick runt i centrum handla lite grejer till skolan eftersom man inte får något på gymnasiumet.. Skit tråkigt.
Aja imorgon börjar jag 8.15 segt som fan! och ser inte fram imot engelskan som är 2 och en halvtimme lång, hur tror dom att man ska orka. Segt!
Men nu ska jag väl ta och sova då ska ju upp typ halv 7 imorgon jippi! 
Puss godnatt!

Blicken du gav sa allt

 
Kul att mitt Internet inte funkar så får skriva från mobilen och det går inte fort. Hoppas det kommer tillbaka imorgon. Iaf börjar ju skolan imorgon, fan vad gammal jag har blivit känns som det va igår man börja 9:an och nu är man redan i andra året på gymnasiumet. Fan vad det går fort. Aja ska väl bli lite kul också. Ska gå och fixa mig och krypa ner i sängen inte för att jag måste börjar 12 imorgon men det är skönt att sova länge. Puss på er!

Din brud använder bhn som halsband

Ibland kanske jag är lite dålig på uppdatering hehe.. Men imorgon börjar skolan och då kommer man väl ändå inte ha nått annat för sig så det kommer förmodligen bli bättre då.
Tänkte precis säga att idag ska jag inte göra nått, men så ringde lilla Jasmin och tvinga mig till henne så ska väl dit om ett tag ska bara packa ner lite saker och vänta på att mamma blir klar om hundra år hos frisören. 
Jag skulle vilja typ supa mig full och göra massa saker som jag ångrar imorgon. Ska typ göra det i helgen och helgen efter för då fyller jag år. 
Nej nu ska jag ta en dusch. 
Kyssar till er!

.


Du kan göra mamma stolt någon annan dag

Ibland undrar jag vad fan jag gör, när man väl ska är det bara nu kör vi sen efter så tänker man jag borde inte gjort det där. Men nej vafan man ska ju inte ångra något man har gjort. Eller inte om det va något man ville göra då iallafall.
Igår va det väl skoj, varmt som fan bara så dog. Sen blev det bråk så hälften av alla blattar sprang dit. Den grejen fattar inte jag vad är så kul med att man bråkar och alla ska va med. Att man orkar.
Jag är iallafall sjukt trött idag och hade bara egentligen velat ligga i sängen hela dagen och bara myst. Men Jennifer vill att jag ska med på fest i Mälarhöjden ikväll, vet inte om jag orkar. Kommer säkert få värsta sne fyllan om jag dricker. Känns som det.
Nej fan vad gnällig jag är nu då. Är hungrig det är säkert därför, som den där reklamen på tv.
Jaja får väl äta nått.
Kyssar!

Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut

Min ålder suger! Okej man är för gammal för ganska många saker eller man känner sig gammal iaf och sen är man för ung för att gå ut på krogen. Kan man typ hoppa över de 17 året! Jag har inte ens fyllt 17 än 2 veckor kvar men känner att det kommer suga!
Aja igår va väl helt okej eller det va faktiskt bättre än okej, men i början va det ganska tråkigt, det va sen när alla hade kommit in och det blev bättre musik som det blev bra. "Råkade" slå Burhan eller det va efter jag slog honom som jag såg att det va han, men man kan ju säga att han förtjäna det efter vad som hände förra året. Dansade så in i helvete typ och det va så jävla skönt och kul (inte skönt på det misstolkade sättet!) har typ saknat det på ett sätt men inte att man vaknar upp och luktar 500 olika killperfymer och rök. Tog ett långt jävla bad imorse det va så sjukt härligt ville ligga där hela dagen men det kan man ju inte göra och sen hatar jag när fingrarna börjar bli skrynkliga det är så äckligt.
Känner att det här inlägget blev väldigt rörigt och hoppigt säkert men är trött så skyller på det. 
Ska äta sen ska jag till Jennifer sen åker vi väl in till stan vid 10 halv 11 ikväll.
Kyssar!
 

Be the change you wish to see in the world

Sitter och väntar på segaste Julia ska bli klar så hon kan följa med mig och shoppa lite. Fast det måste gå fort för sen ska man hem och äta sen åka till Katja och sen där efter in till stan med henne och Jennifer. Ska på den där klubb skiten på ung där bara 16+ får gå in tack gode gud!
Nej nu har jag skit tråkigt ska tvinga Julia att skynda sig.
Puss!

You're perfect for me, which means you're totally fucked up

Jag är så sjukt jävla trött, men har en Helena i min säng som jag ska dra ut ur mitt rum snart så jag kan lägga mig i sängen och bara dö för ett tag.
Aja vid 9 drog jag och Jennifer in till stan, kollade in ung och det va bara småbarn där då men det blev bättre vid typ halv 11. Skulle aldrig i hela mitt liv kunna åka dit på dagen bara småbarn då. Känner mig så jävla gammal, det va typ förra året man stod där och gnugga rumpan mot nån kåt kille.
Så ja vi stod typ mest och lyssna på musiken med sötaste Oskar också. Hade iallafall kul.
Nu ska jag köra ut min syrra ur mitt rum.
Kysssar!

.


Det regnar men jag har solsken varje gång du ler

Kan man typ bli imun mot ipren? Asså jag undrar seriöst för det hjälper ju typ inte längre. Så jävla dåligt.
Igår va jag med Erik, vi kolla typ på film fast egentligen kolla vi inte så mycket. Sen vid 10 fick man oväntat besök av en söt Jennifer så vi tog en promenad.
Har segat hela dagen, är så sjukt trött. Väntar bara på att pappa ska komma hem och göra mat sen ska jag dra mig ut.
Kyssar!

Du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Nu kanske jag måste skynda mig lite känner jag, men dom som känner mig rätt vet att jag är lite seg.
Ska ut och möta Jasmin på en promenad som säkert kommer ta några timmar som vanligt men det är härligt.
Nu måste jag bara hinna ladda ner några filmer och bränna dom, för en sötnos kommer till imorgon. Så måste då ta med lite saker till mamma.
Ska skynda lite nu typ min finnepinne väntar ju på sin svennebanan.
Kyssar!

Det fanns ingen bara du, men jag är lyckligare nu

Nu är jag hemma igen efter några dagar på ett av mina favoritställen på jorden. Öland såklart!
Har haft ganska kul men längtat hem typ också, det är alltid bäst hemma. Aja pappa körde på en skylt med bilen, Helena sa helvete i en kyrka och jag bröt typ tån (eller bröt den inte men det kändes som det!) aa glömde min ena sko hemma också så fick gå runt i foppatofflor hela tiden. Nått ska ju hända iallafall. Men bäst av allt va ju bödastrand så jävla fint så jag dör. Badade i havet också men det va så jävla kallt så typ allt gjorde ont och maneterna anföll, tycker dom ör skit äckliga. Aja har iallafall haft det bra.
Nu mina kära ska jag fixa mig klart sen ska jag ut med min kära Jennifer och gör jag vet inte vad än men nått.
Puss på er!

Tonight will be the night that I will fall for you all over again

Ny blogg nu, typ känns bra. Slängde ihop allt på typ 5 min så ja det blev som det blev.
Har spenderat mitt senaste dygn med Jasmin, det va värsta deja vu. Vi träffades på älvsjöbron och gick till årsta donken, precis som förra året hon kom hem från finneland.
Aja sov hos henne och vi kolla typ på DH till halv 7 imorse, sen idag vakna jag 1 fast min sötaste hade vaknat 9 stackaren! jaja vi åkte iaf till stan och va där hela dan.
Ska köra det en typ alkis sa till några killar på tuben när jag va på väg hem "Grabbar när jag va i er ålder så sprang jag fram till bruden och skrek vill du knulla eller fast va berädda på att om hon säger ja måste ni ju göra det" Jag typ dog för en stund av garv inombords.
Nu är jag typ så jävla trött så jag kanske ska sova. Skulle ju åkt idag nånstans men ska göra det imorgon. Får se vart jag hamnar. Vilsen flicka i Sverige. Typ.
Godnatt och massa pussar!