Mitt år i lite bilder hihi


Nyår idag baby!

Heeejsan!!
Nyår idag, super kul!
Min klänning kom idag också så det gör mig ännu gladare.
Iaf så ska jag spenadera dagen men mina gosingar Jennifer och Jasmin. Vi ska festa galet i gettot fisksätra så ta inte med värdesaker! 
Har jätte mycket att göra nu, ska locka jennys hår sen ta mig till Jasmin och hämta dricka och henne, sen handla middag, ringa Jennifer. Duscha måste jag göra också sen ska vi fixa oss. Nej nu kanske jag har lite panik.
Puss!
 

28 December

Hola!
Yes jag vet jag suger. Gjorde naglar och solade i onsdags så hade inte tid då och igår shoppa jag och va på bio sen hände det lite saker med min kära syster igår också, så det har varit lite jobbigt hemma idag.
Mår typ skit också så har varit hemma med Helena hela dagen och kollat på sagan om ringen, första gången jag såg den, japp jag är lite efter men nu har jag bara 2 filmer kvar iaf. 
Nej men nu ska jag väl äta innan dom tjatar ihjäl sig om att jag ska det.
Kyss

25 December

Hej sötisar!
Sitter och kollar på film och väntar på Lamin som behövde kolla på victoria's secret. Killen asså..
Hade en jätte bra idag, firade med familjen och fick de bästa julklapparna så är super nöjd!
Idag va jag hos min moster på släkt middag, det va väl lite kul, en häst brann (inte en riktig) men sånt händer ju i min släkt.
Snart äre nyår och har fullt upp hela veckan, men det ska bli så himla awesome!
Aja nu ska jag väl fortsätta kolla på filmen.
Kyss!

Kan du bara komma hit och göra mitt liv lite bättre

Hola!
Sitter och tar det lugnt i två minuter typ, har så mycket att göra så vill typ ta självmord. Nej men jag orkar inte blää.
Måste typ tvätta alla kläder, städa mitt rum hehe.., baka cupcakes vilket är kul därimot så klagar inte. Men sen ska jag skala potatis också.. Usch nej men aja imorgon är det julafton iaf hihi ska bli jätte kul vill ha alla mina julklappar nu!!
Nej men får väl börja nu kulit!
Kyssar!

Antingen så är vi nått eller så är vi inget alls

Hola!
Första dagen på lovet imorgon och jag ska ställa klockan.. Ska gå på Helenas skolavslutning, tillbaka till gamla skolan. Hoppas jag inte möter på gamla lärare som ska stå och snacka i hundra år.
Idag va det iaf skolavslutning, den va lite skev. Men men den är alltid skev. 
Åkte hem, åt, vek tvätt, somna i soffan tills pappa hängde på ringklockan. Sen har jag träffat Jennifer, klätt granen och skrattat så jag har fått 3 extra sex pack. 
Nu sk jag faktiskt snart sova.
Godnatt sötisar!

.


Har aldrig älskat någon så mycket som jag älskat dig

Heejsan!
Är ensam hemma och dunkar musik och bara njuter av livet. SAJK! haha nej man allt annat förutom det sista, för känner mig väldigt stressad för jag vet inte gör bara det. Om någon hade varit här nu hade jag fått ett psyko hormon utbrott på den personen. Asså jag känner att mina humörsvängningar är jätte hemska! Igår började jag gråta 3 gånger, okej första gången till en text om en tjej som skulle dö och hennes kille gjorde allt för henne, andra gången för jag kolla på gossip girl och chuck gick på planet till moskva och tredje gången för jag börja tänka på ett liv utan min familj. Nej asså jag orkar inte ens, säger bara herregud till mig själv och att jag ens tänker så men men..
Idag när jag gick från tuben tänkte jag på att jag hatar när det är halt ute för då måste jag alltid tänka på att slapna av i rumpan. Ni bara wtf, men jag går och spänner hela kroppen för att inte halka, men jag tycker min rumpa blir jätte ful när jag spänner den så måste slappna av i den medans jag spänner resten av kroppen och jag menar det är inte så enkelt. Ja jag kanske möjligtvis är lite konstig, men det är tråkigt att va normal!
Nu ska jag väl plugga lite till mitt matteprov, det kommer aldrig hända men kan ju intala mig själv att det händer och sen senare ska jag träffa min sötaste Jennifer som kom hem från london idag wiihoo!
Pussssar!

Varför ska man va så jävla populär när man sover och inte när man är vaken


Sånt här kan verkligen göra mina dagar, spelar ingen roll vem det är ifrån, får alltid ett leende på läpparna


Kommer alltid bli varm i hela kroppen när jag ser dig

Hej babes!
Sitter och bara tar det lugnt, ska snart göra en stor skål popcorn och kolla på 90210.
Igår efter skolan åkte jag till farsta med My ett tag, det va så sjukt länge sen jag träffa den tjejen, typ mer än 4 månader sen. Så det va faktiskt jätte kul, har saknat henne som fan.
Gick på bio sen med Jasmin, såg på Call girl, lovar att den där tjejen inte hade rakat fittan på typ 5 år.. Haha nej men den va bra, fast Jasmin fatta typ ingenting. Tjejen tappa bort mina vantar också när jag låna ut dom till henne i en kvart. Jag lovar att nästa gång kommer hon inte ens komma ihåg vart hon bor. Sötnosen.
Idag va jag i farsta med familjen, men gick bara runt med Helena och kolla lite julklappar, det känns typ som jag har slagit in 300 stycken idag, nu får dom fan inga fler. Dekorerade lite pepparkakor med Jenny och har bytt till mitt tomte täcke så nu känns det lite mer juligt typ.
Aja nu ska jag mysa.
Puss på er!
 
 
 

No more tears, my heart is dry. I don't laugh and I don't cry. I don't think about you all the time. But when I do, I wonder why

 

Fan vad länge sen!

 
 
 
 
 

En plats i ditt hjärta betyder mycket för mig

Hejsan!
Nu är jag hemma och har fixat mig för sägen och krypit ner där.
Hade väl typ lite otur i turen idag, gick upp vid halv 10 fixade mig och allt sen fick jag ett sms där det stog att vi inte hade svenska så börjde 2, vilket är jätte skönt, men va lixom helt sminkad och allt så kände inte att jag ville gå och sova igen, men gjorde det ändå. Skit skönt hade bara en lektion också så mötte upp Jasmin efter och åkte till salongen och klippte mitt hår. Sen åkte vi vidare till kista och kollade lite.
Nu ska jag sova är super trött och börjar tidigt imorgon.
Godnatt!

.


Hellre ledsen med dig än glad utan dig, men spelar det nån roll när sagan bara slutade?

Hejsan sööötnosar!
Kan inte sluta le, är så sjukt glad men har ingen aning om varför det bara är så och det är så underbart härligt!
En dag närmare helg, en dag närmare lov och en dag närmare nyår. Jag är så sjukt taggad ska bli så kul hihi åhh längtar som fan!!
Aja idag efter skolan kom mamma och hämta mig, vi åkte först till ica maxi och handla lite och sen vidare till farsta och köpte lite julklappar. Köpte en skit ful julklapp till Jenny men om man säger att det inte spelar någon roll hur den ser ut får man skylla sig själv för jag älskar att jävlas. Längtar att få se hennes min när hon öppnar den, bara för det kommer hon säkert tycka att den är fin..
Ska väl typ plugga nu för har prov i spanska imorgon usch!
Pussssssar!

Fy fan vad länge sen!

 

Jag behöver inga droger, jag har dig

Sitter i soffan, ska snart gå och sova för imorgon är det skola. Blää!! Orkar verkligen inte vill typ ha jullov nu!
Va i farsta en stund med Jennifer idag, köpte en grej till Helena åt mamma, beställde pappas julklapp idag också så känner att snart är jag klar. Åkte till Jasmin ett tag också efter och snacka massa och kolla på gossip girl. Måste hitta en julklapp åt min brud också, hon är min pojkvän för denna jul som man får skämma bort lite. Mys, vill typ ha en jag kan köpa massa julklappar till, fett kul. åh!!
Aja nu ska jag faktiskt bege mig till sängen.
Godnatt sötnosar!

8 December

Hallå kompizar!
Är jätte sjuk så det är därför jag inte bloggat på ett tag har helt enkelt inte orkat.
Igår va jag hemma hela dagen, mådde sjukt dåligt orkade ingenting och är skit förkyld så kan knappt andas har värsta cancer hostan och en ständig huvudvärk. Jag tycker faktiskt lite synd om mig själv.
Idag pallade jag inte va hemma behövde få lite frisk luft, så åkte till stan med Julia, köpte en julklapp till min syrra, har värsta ångesten måste hitta massa julklappar och det är ganska bråttom nu, jag ska alltid va ute i sista sekund som vanligt.
Iaf har varit hemma nu ikväll också har så jävla int i huvet, ska nog sova nu och hoppas på att det går över. Vill bli frisk typ nu!
Godnatt!

Du ligger på fel tjej!

Sitter och kollar på OC vilket var hundra år sen men det är fortfarande en av mina favorit serier så jävla bra!
Idag har det ju varit värsta kaoset, bussen till skolan tog en timme så va en halvtimme försenad men min lärare va på samma buss så hade lite tur iaf. Vid halv 1 kommer lärarna och säger att dom ska stänga skolan. Men inga bussar gick alls så tog mig till centrum och jasmins pappa min räddare i nöden kunde komma och hämta mig. När man kommer hem fick jag hjälpa mamma att skotta ut hennes bil. Så ja det har varit en lite jobbig dag.
Men nu ska jag fortsätta kolla sen sova och hoppas på att skolan har stängt imorgon.
Puss godnatt!!


.


Du kommer alltid va en del av mig vad som än händer

Hejsaan!
Sitter och kollar på nått program på 3:an, det är så jävla kul så jag dör av garv. Ett sånt där sex program typ, jag tycker det är skit intressant man lär sig sjukt mycket. Sen kommer 69 saker du vill veta om sex. Så min kväll är gjord!
Har varit ledig idag som va ganska tur eftersom jag börjar bli sjuk så va hemma hela dagen istället och försökte krya på mig lite. Har så jävla ont i halsen så kan typ inte svälja helt, så ska knarka te och halstabletter nu ikväll.
Ska gå och göra det nu och imorgon blire skolan.
Puss godnatt!

.


Do you even understand, I have to let go of your hand

Hallå kompisaaar!
Sitter i sängen kollar på beck och myyser med mig själv. Usch vad det där lät perverst men jag mena inte så. Tänkte säga att jag ville ha någon annan att mysa med istället men det kanske bara skulle låta ännu mer fel, eller så är det bara jag som misstolkar allt.
Fredagen va helt sjuk, träffade massa personer från gamla klassen och det va ju så sjukt länge sen men det va verkligen kul att se dom igen mina sötnosar! Sen helt random va Jennifer där och massa som jag hade festat med förut så det va ju lite skoj. Men det bästa va ju ändå att vi va på samma fest som vår gamla lärares son, så jävla sjukt, världen är så sjukt liten.
Aja i lördags gjorde jag ingenting, mådde typ verkligen inte bra men hade så sjukt tråkigt så ville typ dö. Men men sånt är livet. 
Idag har jag iaf shoppat galet, och valt massa julklappar som jag vill ha är så jävla glad hihi!! Har haft en jätte bra familje dag.
Men nu ska jag snart sova är jätte trött och det känns skönt att börja 1 imorgon.
Kyss godnatt!
 

Bilder från fredagen