The less you give a damn, the happier you will be

Hola!
Är lite stressad, pappa är seg med maten och jag måste göra mig klar. Fast jag orkar typ inte. Jasmin ska dra med mig och gymma haha. I hennes huvud ska vi köra hårt, får väl se hur det går, längtar bara till solariumet efteråt, det är så otroligt skönt att bara ligga där, jag somnar nästan hela tiden och sen vaknar man upp med en ryck när lampan släcks.
Igår va en hel dag med My, först va vi i stan och kolla runt lite, hitta en väska som jag vill ha ska köpa den när jag får pengar på torsdag hihi. Vi dog åt en tjej som gick in i en glasvägg, kunde verkligen inte hålla mig och Mys skratt gjorde det ju inte heller bättre. Stackars tjej hon skämdes nog ihjäl. Åkte hem och åt middag och sen gick vi på bio på kvällen. Vi kolla på beautiful creatures och det va den sämsta filmen jag sett i mitt liv. Se inte den! Sjukt dålig!
Idag har jag bara spenderat dagen med mina systrar.
Får se om jag kanske sover hos Jasmin ikväll eller vad vi gör efter gymmet. 
Pusspuss!

If you don't want me now, don't miss me later

Hejsan!
Jag tänker alltid på när jag skriver det där hejet låter det helt konstigt, men jag vet inte annars hur jag ska börja och hej är väl alltid bra. Men aja det är som det är.
I fredags va jag på fest med Jasmin hos någon i Stureby, jag har aldrig i hela mitt liv haft så kul som jag hade åt det där badkaret han hade. Det va det minsta jag sett någonsin. Fick så ont i magen av att jag skratta så mycket och Jasmin trodde typ att jag va skit full men det va bara så otroligt kul. Vi blev väl typ utkasstade därifrån så jag och hon och alla sötnosar från vår gamla klass gick hem till henne istället och satt där ett tag. Men det va en trevlig kväll, kom väl hem vid 4 lite smått packad och trött så ramla in i sängen och sov direkt.
Jag borde egentligen ha ångest över min lördag men det är ju lov så det hoppar jag. Jag sov alltså i stort sätt hela lördagen, va ute 4 timmar med mamma, Anders och Jenny och kollade på hundra olika soffor i hundra olika affärer. Inte trodde jag att det va så utmattande så jag somnade vid 8 och vaknade vid 9 imorse.
Idag har jag varit ute med Jenny och Anders för mamma jobbar, vi åkte och shoppa lite och sen åkte vi och fikade hos Lena och Micke. Ska äta strax och sen får jag se vart den här söndagen leder nånstans.
Puss på er!

En dag kommer du förstå hur jag känner

Hola!
Säger varje gång att jag måste bli bättre men det blir jag ju inte, så får väl skärpa mig nu.
Jag är iaf sjuk och har legat hemma några dagar och bara sovit det är också därför jag inte ens haft något att skriva om. Jag menar det skulle bli hej jag är sjuk hej då.
Jag vaknade 8 idag, kunde inte somna om och det suger verkligen. Men det är väl bra på ett sätt då kan jag somna ikväll för måste upp till skolan imorgon. Annars har jag bara pluggat på psykologin som jag har prov på imorgon och det kommer väl inte gå så bra kanske eller jag får väl hoppas på att det gör det. Jag har läst lite ur femtio nyanser av honom, boken är så sjuk eller han är sjuk haha. Läs den om du inte gjort det fast om man är känslig ska man nog avstå kanske. 
Ser fram imot lovet, gud så underbart! Vill göra massa sjuka saker som man aldrig glömmer. 
Nu ska jag kolla på en film och äta mig tjock på glass.
Puss!

Don't cry because it's over, smile because it happened

Hejsan!
Jag är helt död, helt förkyld, nyser typ 30 gånger i timmen. Borde verkligen inte gått ut den här helgen, men det är så tråkigt att vara hemma så det blev ju inte så.
Igår så träffade jag Katja sen så mötte vi upp Jennifer och åkte till odenplan med två andra killar, dom hette samma sak men kommer fan inte ihåg vad dom hette. Nej gud vad pinsamt!
Aja vi va iaf på ett chillkrök där och hon som hade lägenheten hade två ormar. Jag panika såklart och nån idiot kille sprang efter mig med den där jävla äckliga ormen. Jag är skit rädd för ormar fick värsta ångesten ville typ börja gråta. Men han tyckte typ att det va skit kul. Vi körde typ nån dirty game eller vad det hette, det va ju lite kul. Kom hem vid 5 och så vaknar jag halv 11 idag, jag är så sjukt trött nu så vet inte ens vad jag ska ta vägen.
Har varit i farsta med Jenny idag, fick ett par nya jeans och så handla hon lite annat. Ja det va väl typ det. 
Ska sova nu måndag imorgon, vill typ va hemma för jag mår så dåligt men har en presentation. Jävla skit. 
Godnatt på er!

Hänger i solariumet

Hejsan babes!
Sitter och håller min sötnos sällskap när hon solar, skulle också gjort det men har blivit jätte förkyld och vill inte välkommna cancern in i mig.
Igår hängde jag med lilla Jasmin i hennes säng och sappa mellan kanalerna tills jag somna med fjärkontrollen i handen.
Vi vakna typ vid 10 idag, swn gick jag hem tog mig en lång dusch och mötte My vi har varit i stan och nu är vi här.
Ikväll ska jag träffa Katja får se vad vi hittar på men är ju sjuk så det blir ingetjobbigt.
Pusspuss!



Glad alla hjärtans dag mina söta!

 Hola!
Ska snart sova är super trött efter en lång super bra dag.
Kommer till skolan och får reda på att min svenska lärare är sjuk, vilket gjorde mig ännu gladare än vad jag va eftersom det betydde inget prov! Hade en väldigt lugn dag annars, känner typ att det inte ens finns något att göra i skolan längre. Åkte hem efter skolan och satt och myste lite med mamma som jag fick choklad av, mamma vet verkligen att jag dör för den chokladen hihi.
Åkte till högdalen och väntade på Jenny i en halvtimme ungefär för det va nån ångest person som hade bestämt sig för att ta en lite promenad på spåret just en dag som denna. Vi stod nästan lika länge inne i blomster affären eftersom de 20 personerna innan oss inte va så jätte snabba med vad dom skulle ha. Köpte iaf en stor fin ros till min sötnos och åkte sedan för att träffa henne. Vi åt sen middag med hennes pappa och hans tjej, mysigt vare!
Min alla hjärtans dag har varit super iaf, tycker inte att man ska underskatta en dag som denna. Det är väl fan bara älska livet lite så äre klart.
Nu ska jag snart sova, spanska prov imorgon taggar inte så hårt inför det men men.
Puss godnatt!

Du byter kille som vi andra byter underkläder

Hola!
Fan vad jag egentligen borde plugga men det är så sjukt tråkigt så jag orkar inte ens kolla i boken. Skit svenska prov!
Har väl haft bättre dagar, sov jätte dåligt så har varit trött hela dagen och på det har jag haft sjukt ont i magen och mått illa som fan och sen är jag jätte förkyld.
Har ändå varit en väldigt lugn dag i skolan så det va skönt iaf.
Imorgon är det alla hjärtans dag hihi, super kul!!
Måste väl typ plugga nu.
Kyss!!



Godnatt!

Hej hej!
Sitter i sängen måste typ sova snart, börjar tidigt imorgon och är inte alls trött. Det är nog det jobbigaste som finns, när man inte kan sova och man vet att man måste för att orka. Skoldagen idag kändes som ett helt år, det ända jag gjorde va att sitta med mobilen tryckt i ansiktet. Det är så jävla segt att sluta kvart i 5, det är såhär mörkt ute helt deprimerande. Usch!
Skulle egentligen ha pluggat idag men har inte gjort det ändå, dom proven jag har den här veckan får gå lite hur dom vill, vet ändå att jag kommer faila hårt i spanskan. Ibland undrar jag varför jag ens har spanska, fattar ingenting och det är bara svårt och tråkigt. Det är typ Emmi som gör mina spanska lektioner och snart åker hon bort i 4 veckor till värmen och lämnar mig i kalla sverige med vår tråkiga spanska lärare..
Nä nu ska jag sluta klaga, är faktiskt väldigt glad ändå och nu ska jag väl pröva sova då, med tankarna på nån fin person där hihi. 
Puss godnatt!

Seeeegt!

Hola!
Har inte bloggat på ett tag, känner att jag har varit väldigt upptagen och när jag kommit hem har jag bara velat sova direkt så det har inte blivit så att jag suttit vid datan så mycket.
Idag har jag jobbat från 12-18 så det är vad mina söndagar består av, ska prata med min arbetsgivare och byta söndagarna till onsdagar för jag vill verkligen kunna göra saker på lördagar och inte gå hem tidigt för man jobbar dagen efter. 
Klockan är halv 10 och jag sitter i sängen redo för att sova, detta är verkligen inte normalt för mig. Ångest typ. 
Aja är man trött så är man, skola imorgon och sen efter det ännu mer jobb, får se om jag skriver efter men ska försöka.
Kyss på er!

.


Smile at the bitch that brings you down

Hola!
Sitter i sängen, ska börja läsa den här femtio nyanser av honom, värsta porr boken. Love it!
Idag har varit en lång dag. Va i skolan, hade typ tråkigt nej men allt gick jätte segt. Det är verkligen bara mina foto lektioner som är roliga. Photoshop löser allt, ska be pappa köpa det till mig men det kostar typ 10.000 hehe.. Varför det nu gör det, det är typ rån.
Efter skolan åkte jag till Alvik för min första arbetsdag, jag och en annan tjej fick en utbildning och sen har vi prov på det vi lärde oss på onsdag så är lite nervös, måste plugga hårt. Men det va ganska enkelt. Anteckan typ 5 sidor blää!
Åkte hem åt middag med familjen, sen gick jag och JEnny och solade, jag måste bli brun till sommaren har ångest måste träna också har värsta godis magen och den ska bara bort!
Nu ska jag lägga mig i sängen med boken och sen ska jag sova.
Godnatt sötisar!

The award for the best lie goes to you

Hola!
Sitter i sängen och är skit trött, orkar inte måndag imorgon. Blää! Kan det inte va fredag hela veckan.
Vaknade vid typ 11, mötte upp My och vi åkte till stan först i typ 5 minuter, sen bestämmde vi oss för att åka till Kista galleria för det är mysigare att gå inne än ute när det är kallt. Vi gick runt där lite, åt grekisk kolgrill och jag köpte en grej, eller ett klädesplagg. Nån får en bra alla hjärtans dag. 
Ja det va väl det, är super trött för har gått runt så mycket och har ångest över mitt bank konto vill inte ens tänka på det. Så nu ska jag ta och sova tagga 8.15 imorgon!
Godnatt!

Yeah I'm smiling, but you're not the reason anymore

Hej hej!
Nu är jag sådär dålig igen, men jag har bara inte orkat.
I torsdags åkte jag till stan med Julia efter skolan, ALLTID när jag är med Julia ska jag hitta hela bikbok butiken, spelar ingen roll vem annars jag är med då hittar jag inget men när jag är med Julia hittar jag allt. Köpte mig 2 tröjor och ett par shorts och 3 par trosor. Så är super glad.
Igår va jag hemma från skolan, är förkyld och hade den största mensverken så kunde inte ens röra på mig, ville gråta och dö och dö igen. Fy fan för det! Åkte till farsta med Jenny vid 1, fick ett halsband och hon handla lite. Sen ringde dom från jobbet jag sökt och sa att jag hade fått det. Lycklig tjej!! Åkte och hämtade mitt paket från nelly och drog mig hemmåt sen. Hade en jätte bra fredag, gick till Jasmin vid 10 och vi låg och prata massa och lyssna på gammla låtar som det är pinsamt att vi kan, men så jävla härligt. 
Allt det här blev typ helt rörigt men ja så är det.
Idag har jag varit i farsta med Jenny, pappa och Helena, Jenny köpte massa tavlor och färg så nu ska hon bli konstnär tydligen. Men ändå kul jag ska sno en och göra.
Ska till Julia senare får se vad vi hittar på.
Kyss!