Remind yourself that it's okay not to be perfect

Hola!
Sitter i soffan och väntar på att Jenny och mamma ska komma hem som är och lämnar det första i stugan där Jenny ska bo över sommaren. Antar att det ska bli väldigt skönt för henne, men det kommer kännas jätte tomt här hemma. 
Hade lite sovmorgon idag, för hade inget foto och känner att jag kan börja den här tiden varje måndag för det är verkligen skönt att få sova lite extra. Det känns mycket bättre i magen men såklart ska jag typ få värst mensverken då, händer bara mig. Så har haft dö ont ändå idag men men.. 
Ska ta mig nått och äta nu till min antibiotika och sen blire väl packa ska träffa Jennifer sen ikväll en stund.
Puss på er!

Lite bilder från hårvisningen


I'm crazy about you

Halloj!
Sitter och kollar på Maria Wern med mamma och tjockar mig med en b&j. Va så länge sen och det är så gott så jag dör.
Iaf har inte skrivit på ett tag, igår gick jag och Helena upp vid 7 eller hon gjorde det jag låg kvar i sängen till halv 8, är inte direkt skönt att gå upp så tidigt på en lördag. Vi mötte Jennifer vid halv 9 och åkte till tyresö för hårvisningen. Vi va klara där vid 2 då åkte vi hem med Erik och Felix och så åt vi och hade mysigt, sen på kvällen träffa vi Katja och Hampus också och gick och rökte vp och spela lite basket och hade jätte mysigt och trevligt. Vi gick hem sen till Jennifer vid 9 och åt och badade lite kändes som värsta trippeldejten men det va jätte mysigt. 
Idag vakna jag och Erik vid 1, vi åt frukost kolla på lite filmer och myste. Sen vid 6 mötte jag My och vi solade och pratade massor som vanligt. 
Ska snart gå och sova, är super trött och så är det ju skola imorgon..
Puss godnatt!

Hårvisning slutet


Hårvisning strand


Hårvisning sport


Maybe one day, I'll be what you need

Hola!
Ska snart börja göra lite mat till mig och Helena innan vi ska till Tyresö centrum för genrep till imorgon. 
Gick upp 7 idag då för att gå till vårdcentralen, Jenny följde med mig och dom sa att jag kanske hade nån lättare magkatarr så fick gå och köpa 2 receptfria mediciner för det för behövde inte så stark, men de tog kiss och blod prov. Usch vad kissprov lät äckligt får väl säga urinprov. Ja och urinprovet visade på att jag har för högt protein och blodkroppsvärde som att jag skulle ha urinvägsinfektion, men det har jag inte så hon visste inte riktigt va det va med det va nått fel iaf så fick antibiotika för 5 dagar, vilket betyder att min valborg blir lugn utan alkohol.. Men aja hellre en lugn valborg än vara sjuk. 
Åkte till skolan sen och gjorde np prov i spanska skriftliga, det gick faktiskt bättre än förväntat så det känns skönt. Men man vet aldrig med min lärare hon är som hon är men då får jag väl komplitera eller nått sånt roligt. 
Ska gå och laga mat nu pussisar!

Min nya underbara soffa, kan typ bjuda över hela området nu


Hej!

Skrev precis ett inlägg men det försvann. Typiskt mobil bloggning ska alltid gå åt helvete. Har iaf monterat den nya soffan idag. Ska upp vid 7 imorgon till vårdcentralen kan knappt stå upp och hon på sjuk vårdupplysningen trodde att det va magkatarr så ser fram imot min medicin till smärtlindring. Men nu ska jag sova puss godnatt!

When work feels overwhelming, remember that you're going to die

Hejsan!
Sitter i sängen ska försöka plugga lite spanska, men har så sjukt ont i magen vill bara lägga mig ner och gråta.
Ja igår, efter skolan mötte jag Katja i gullmars vi åkte och solade i högdalen sen åkte vi hem till mig en stund, Katja gick och jag mötte Erik, Jennifer och Felix. Kändes som värsta dubbeldejten, men det va kul. Erik och jag gick hem till mig sen och kolla på film. 
Imorse vaknade jag vid typ 6 av att jag hade så ont i mage och kunde inte somna om heller så det va väldigt jobbigt. Har haft det hela dagen, har ingen aning o vad jag har gjort men det är typ den värsta smärtan jag haft. Gick iaf till skolan ändå och försökte med dagen, vilket jag gjorde. Men mamma kom och hämta mig efter skolan. Somnade direkt när jag kom hem och vakna runt 7. Trodde jag skulle kunna sova bort det men såklart inte. 
Aja nu måste jag plugga lite, har skriv delen i spanska np på fredag och kommer faila hårt!

Sometimes your heart needs more time to accept what your mind already knows

Hejsan!
Ska snart bege mig in i duschen, är jätte trött skulle vilja gå och lägga mig nu men måste plugga lite spanska, skit tråkigt! Det finns nog inget värre språk blää! 
Hade lite sovmorgon idag eftersom vi inte hade nått foto, vilket va super skönt att få sova lite längre på en måndag. Vi kollade på film på kommunikationen sen och hela dagen var faktiskt väldigt lugn och skön. Mötte Katja i gullmars efter skolan och vi åkte herm till mig och prata massa och kollade på Heartbreak Hotel, den är så rolig älskar speciellt scenen när hon säger till den lesbiska bruden att hon är gravid. Så skön! 
Jag ska väl hoppa in i duschen nu då, puss på er!

The happiest people don't have the best of everything, they just make the best of everything

Hejsan!
Kom precis ut ur en stor fet dusch och väntar på att mamma ska göra klart maten för jag är super hungrig och det luktar mat som gör mig ännu mer hungrig.
Idag kom Jenny in och väckte mig och Erik vid 10 för hon och Helena skulle gå och köpa frukost, så vi gick väl upp sen och åt frukost med dom, sen fixa vi typ iordning oss och Erik åkte hem och jag mötte My i högdalen, vi gick och sola först sen så gick vi en promenad och köpte glass och myste i det fina vädret. 
Ja nu ska jag väl snart äta, sen ska jag träffa Jennifer ett tag sen blire väl att plugga ikväll har spanska np hela veckan så det är lite ångest över det.
Men puss på er!

Den bästa filmen som har gjorts! Gråter varje gång!

 

Happiness will never come to those who don't appreciate what they already have

Hejsan!
Kollar på en gång i phuket med mina kära syskon, den är så sjukt kul, speciellt när han ska födas på nytt..
Igår efter skolan gick jag direkt och städa upp atombomben på mitt golv och så lagade jag mat, Katja kom förbi ett tag innan hon skulle träffa Hampus, sötnosen va lite nervös men det gick säkert bra. Jenny hade Ellen här och sen kom Erik, vi hade jätte trevligt Jasmin kom förbi en stund och sen kom Kevin också. Vi hade typ öppen dörr, men det funkar lite när mamma är borta. Nä men vi hade iaf jätte kul, jag och Erik gick och la oss vid typ 3, sen kommer Jenny in vid 10 och frågar om vi är vakna. Standard fast trodde att klockan va typ efter 12. Så det va ändå skönt.
Skulle egentligen ha ätit lunch/middag med min moster och mina syskon men det blev inte så för Jenny mådde inte bra, så vi beställde hem pizza istället. Känner mig så mätt så jag vill dö!
Nu har jag diskat och tvättat hela dagen så är skit trött, Erik kommer snart igen och så får vi se om vi bara är hemma och myser med film eller om vi går till Niklas. 
Puss på er!

You're the only one and you're mine

Hola!
Sitter i soffan och gör ingenting måste verkligen börja skriva på svenska grejen som ska vara inne idag men har inte alls nån lust, det blev ju precis fint väder ute.
Igår efter skolan mötte jag upp Katja i stan sen gick vi och sola och snacka mycket, vi åt lite och sen behövde hon åka till sin ryska så jag åkte hem. Hann typ inte ens sätte på datan innan Jennifer ringde och tyckte att jag skulle komma ut och möta henne och Erik ett tag innan dom skulle ut på krogen och fira Bea. Så jag va med dom en liten stund. Ja sen pluggade jag typ lite.
Har sovit sjukt dåligt, brukar aldrig vakna utav sms därför har jag alltid högsta volym på men inatt vakna jag av Eriks hundra sms han skulle skriva till mig. Kam verkligen inte sovit djup alls inatt, i vanliga fall kan man typ släppa en atombomb när jag sover. Så jag har varit skit trött idag min lärare tog typ kort på mig när jag låg och sov :O... Mamma hämta mig efter skolan, fast blev kvar en extra timma bara för hon och Jenny hade dödat batteriet så fick gå ner till fordons killarna så dom kunde hjälpa oss. Kul dag. Nu ska jag plugga det gör det ju mycket roligare!




Det är skrämmande hur rätt horoskop kan ha ibland


En plats i ditt hjärta betyder mycket för mig

Hejsan!
Har varit hemma idag, har haft den största krampen i magen och knappt kunnat äta något alls, mamma tvinga i mig någon näringsdryck som smaka sjukt äckligt, den va helt seg i nån choklad smak usch!!
Ja jag har iaf försökt plugga lite idag eftersom ett arbete måste skickas in idag, men det va så tråkigt så jag somna, vaknade av att min syrra ringde vid 3 när hon sluta. Sen har jag inte gjort så mycket fått i mig lite mat iaf och fick ett sms från Sara att vi inte har foto på några måndagar framöver och det betyder inga 8.15 måndagar på ett tag! Superskönt!! Ja nu ska jag väl fortsätta med mitt grupparbete själv för Sati tränar och Jossan är väl ute på äventyr. Så ja vad gör man..
Puss på er!

Något av det värsta jag läst!

Fy fan för äckel människor, hon va 4 år fucking 4 år första gången hennes pappa våldtog henne. Han tvingade henne äta sin egna spya och hängde upp henne i taket tills hon svimmade, och sen gjorde han det. Asså nej jag har inte ens några ord som beskriver vad jag kände när jag läste den där texten. Fy fan, såna människor borde spärras in på heltid! Dom borde inte ens finnas, hur kan man våldta sitt egna jävla barn. Nej omg nej. Om någon skulle röra mina barn skulle den få flera jävla pannskott. Usch på sjuka jävlar! Usch!!

Värd att se!

 

I want someone who seen my worst, but still think I'm the best

Det är typ det sämsta vädret ever ute! Igår va det varmt och skönt ute och idag bara regnar det. Skit tråkigt!! Det kan inte bara vara jag som får deppmode av det här usch!
Imorse när jag vakna ville jag verkligen inte gå upp och så visade det sig att jag hade gått upp i onödan för datorerna i skolan funka inte så vi hade ingen lektion. Jag resten av dagen va också skit tråkig, hade utvecklingssamtal och det gick väl bra min lärare bjöd på godis också så det va ett plus på dagen. Känner att det är måndag och jag är trött och grinig och bara klagar på allt men så äre.
Ska mysa med en film nu och plugga lite sen får vi se vad jag gör.
Pussar!


They say they never really miss you til you're dead or gone

Hola!
Sitter och lyssnar på gamla låtar, älska! Massa minnen bara ramlar in jätte härligt. Väntar också på att Jenny ska komma hem med min glass hon precis gick för att köpa. Känner att jag typ tjockar mig väldigt mycket idag, hon kom precis hem med en fet hamburgare till mig bästa bakis maten och det är okej att tjocka sig en gång i veckan hehe..
Igår mötte jag Jennifer vid halv 5 sen gick vi och handla och gick hem till henne och åt och fixade iordning. Hon hade den bästa överraskningen till mig, hihi Erik kom fast han hade sagt att han inte skulle komma. Så jag blev super glad och min kväll va gjord. Alla rullade in under kvällen och vi hade jätte kul, alla gick typ och la sig vid halv 4 men jag och Erik va vakna till 7 vet inte varför sen sov vi 3 timmar, så jag är skit trött nu. Resten av dagen har vi typ städat och det behövdes verkligen typ lera överallt. Kom hem vid typ 2 halv 3 tror jag sen har jag bara dött i min säng. Ska ta en dusch och sen kolla på en film tror jag.
Puss på er!

Lite bilder från igår


Första gången du är hopplöst kär

 

'

Hejsan!
Ska snart gå till Jennifer som har fest ikväll, jätte skojigt. Vi ska väl äta och fixa oss tillsammans innan.
Igår va det skola, som tur va hade jag inte nått spanska förhör utan hon sköt upp det till tisdag istället. Efter skolan mötte jag Katja i gullmars och så åkte vi hem och snacka lite och jag fixa hennes naglar. Sen duscha jag mig och fixa mig och gick och mötte My i hödgdalen hon köpte frön och sen tog vi en promenad till Deniz, vi kolla på hem skräck film som va helt psykad jätte dålig men ändå skit läskig. Sen satt vi bara och snacka om allt och alla. Jag sov där och vakna typ halv 9 imorse men väckt My vid 9 för jag hade tråkigt. Gick hem och somna om så vakna kvart i 3 så jag har i stort sätt sovit bort hela min dag. Aja ska packa ner lite grejer och sen gå och möta Jennifer.
Puss på er!

Hej!

Hejsan!
Jag fastnar alltid med naglara under tangenterna för dom är så långa, vilket jag älskar att dom är men kan ju inte ens skriva känner mig lite handikappad. 
Idag va jag i skolan, det va väl som vanligt typ tråkigt, åkte hem till Jasmin direkt efter som hade blivit utkastad idag stackarn. Vi satt och snacka och åt som vanligt, sen hjälpte jag henne lite i tvättstugan. Riktiga hemmafruar!
Kommer inte ens ihåg när jag kom hem, har exprimentarat men naglarna lite bara för att inte tänka på att jag har så ont i magen, hatar verkligen att vara tjej ibland usch!
Aja ska väl sova, har inte gjort min spanska läxa åh nej! Nej jag orkar inte.
Puss godnatt!

Fick ett äckligt blåmärke av strippstången


You came to love not by finding the perfect person, but by seeing an imperfect person perfectly

Hejsan!
Sitter och kollar på the hills have eyes, de är så sjukt äcklig men är bara tvungen det var så länge sen.
Aa och som svar på din spydiga kommentar som du inte ens var mogen nog att stå för, så ja det kändes bra när jag och Ken var tillsammans, men det känns ännu bättre nu när vi inte är det och om du kallar tillsammans utnyttja så tycker jag synd om dig!
Aja tillbaka till idag, va hemma från skolan för att jag inte mådde så bra, så pluggade lite hemifrån men måste typ fortsätta har så jävla mycket. Sen följde jag med Jennifer till farsta och sen åkte vi till gullmars och mötte Erik och Sebbe. Vi åkte hem till Jennifer och laga mat och myste i soffan.
Ska fortsätta kolla på filmen nu.
Puss på er!

Du måste fan vara helt jävla efterbliven när du kommenterar anonymt, men lilla vän jag får din ip adress så jag vet exakt var du bor!


Vi var aldrig kära i varann det bara kändes likadant

Kollade precis på Blondie med Jenny, hade förväntat mig att den skulle vara mycket bättre. Filmen var helt sämst utan mening. Jag som gillar Carolina Gynning också, men usch nej den va skit!
Första skoldagen efter lovet va det idag och jag har varit trött och mått dåligt hela dagen. Somnade på matte lektionen också för det va en sån tråkig genomgång, så satt och typ ryckte till hela timmen. Gud nej jag är fortfarande jätte trött, har inte gjort något speciellt alls idag så det finns inget roligt att berätta. 
Ska bädda min säng och gå och lägga mig tidigt.
Puss på er!

Lite bilder från igår

 

Don't worry about those who talk behind your back, they're behind you for a reason

Hejsan!
Ringde precis till mamma och sa att hon skulle köpa med sig pommes och milkshake hem, har typ inte ätit det på hundra år. Det är den bästa bakis maten. Känner mig typ fortfarande lite full egentligen det kanske är därför jag mår så sjukt bra. 
Igår fyllde min käraste Jasmin 18 år så jag har firat henne hela helgen. I fredags va jag där på släkt middag, gud vad sköna dom va, vi skratta mycket och åt mycket och så va jag hemma innan 12 vilket va super skönt. Igår träffade jag Jasmin ganska tidigt, vi åkte till farsta och köpte lite saker och sen åkte vi vidare in till stan och mötte Natta. Ja dom åkte vidare till skärholemn och jag åkte hem och fixade iordning mig med Jennifer och sen gick vi till Jasmin. Det va bara vi tjejer där från början och åt middag tillsammans, sen började folk rulla in vid halv 10. Man kunde inte ens röra sig i den där lägenheten, helt smockfullt va det. Störningsjouren kom 2 gånger och det va typ en kille som höll på så polisen kom och plocka ut han. Ja jag hade jätte kul iaf, tror alla andra hade det också.
Men nu ska jag fortsätta plugga, känns inge bra. Det är skit tråkigt!! Men måste man så måste man.
Puss!

Ja så kan de gå (den blev typ sne)


När jag somnar på natten har jag glömt om jag själv mår bra

Hola!
Ska snart lägga mig på soffan och kolla på film, kommer säkert somna där också för jag är sjukt trött.
Åkte till stan med Jennifer och Katja, köpte present till Jasmin och sen åkte vi vidare till nacka forum. Katja skulle gå och kolla på ALLA plagg i ALLA butiker, så det tog ett tag, men vi hade iaf skit kul. Det är det bästa med tjejkompisar dom får mig på andra tankar direkt. Superskönt! 
Åt när jag kom hem och sen tog jag en promenad med lilla Jasmin. 
Men nu ska jag ta mig till vardagsrummet, skit långt bara ut genom dörren. 
Puss godnatt!

Jasmin hitta lite goodie bags


Nothing improves the memory like trying to forget

Hejsan!
Sitter och lyssnar på Melissa Horn, för har en riktigt dålig dag.
Igår vakna jag och Jasmin vid 10 tror jag, vi låg och kolla på tv ett tag sen fixa vi oss och åkte in till stan. Tjejen fyller ju 18 på lördag så hon leta en tröja och hittade en som passar Master J. Lilla knäppisen.
Vi fikade och åt den nya daim glassen som va typ sjukt god! Åkte förbi hennes pappas salong och sen gick vi och sola. Känns som jag fortfarande är lika blek, måste sola några gånger till innan sommaren, vill inte va blekast på stranden. 
Åkte hem till pappa sen och köpte med en stor godispåse som jag och Helena myste till en film med. Fast jag somna dock och hon va typ skit sur. Hihi.
Aja ska åka och möta Jennifer i stan snart. 
Pussar!

Godmorgon!




To learn to succeed, you must first learn to fail

Hejsan!
Ska snart iväg till älskade Jasmin, vi ska myspysa ikväll. Fast det gör vi typ alltid.
Igår va jag på fest med My hos hennes klasskompis som fyllde 18, det va trevligt och kul, det kom en kille som va så likt mitt ex så jag ville hoppa över bordet och springa därifrån. Blev typ skit rädd. Värsta ångesten. Somnade direkt när kom hem va så sjukt trött, har inte fått sova ut alls nån av dom här senaste dagarna. Så det va riktigt skönt.
Idag vakna jag ungefär vid 10, fixade iordning mig och åkte in till stan med mina systrar. Gick runt där väldigt länge sen mötte vi mamma i svedmyra och handla på bea. Har fixat Helenas naglar också och tjockat i mig en stor jävla muffins. Vill typ aldrig kolla på nått sött igen. Ska tvinga ut Jasmin på en promenad inatt.
Nej men nu ska jag väl börja röra mig mot henne. 
Puss på er!

Från igår


Nytt i garderoben!


Gjort syrrans naglar


Nytt på naglarna