We met for a reason

Gud vad är det med den här jävla svett låten och spelas på radion. Den är inte bra nånstans. Fattar inte grejen med den låten herregud!
Jag kom iaf precis hem, har varit ute med My, gick till fagersjö och mötte henne sen gick vi vidare till farsta. Det är sånt underbart väder ute och jag hoppas verkligen att det håller i sig vill inte ha mer snö. Köpte ett nytt nagellack så ska blinga lite imorgon när jag ska på fest.
Igår va jag på påskmiddag/fest med mamma och Anders. Det va kul, prata med alla och skratta mycket. 
Nu ska jag kolla om maten är klar för har inte ätit något alls idag och min mage dör av hunger. 
Puss!

You can't start the next chapter of your life if you keep re-reading the last one

Nu är jag hemma, har haft det jätte trevligt och mysigt ikväll. Jag mötte My i högdalen sen gick vi hem till hennes kille Deniz. Va där i typ 4 timmar, satt och prata med hans föräldrar, gud vad härliga dom är har pratat och skrattat hela kvällen. Såna där svärföräldrar vill jag också ha, helt underbara. Hans mamma körde hem mig också vilket va så jävla generöst. Förstår varför hon lever där hihi. 
Ska gå och lägga mig nu, ska bort vid 2 imorgon. 
Puss godnatt!

Don't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect

Hola!
Väntar på att My ska äta klart sen ska vi ta en promenad och prata om allt. Det ska bli skönt har inte träffat skönheten på ett tag.
I onsdags hämta mamma mig efter skolan vi åkte till mio och beställde en soffa som kommer om 6 veckor, ska bli jätte skönt med en ny, det behövs verkligen. Va hemma ett tag sen mötte jag Julia i stan när hon slutade, köpte en par shorts, jag måste köpa massa har typ inga och det är snart sommar. Vi gick runt lite och kolla sen åkte vi till rådhuset och solade. 
Igår då, jag va i skolan, vi lyckades få våra lärare att byta lektion så vi kunde gå hem tidigare, åkte hem och sen tog jag en promenad till högdalen och köpte lite nagelsaker. Gick hem igen och åt med Jenny sen mötte jag Jennifer och Erik i centrum och mötte Andreas, dom åkte vidare och jag gick hem och fixa lite duschade och sånt. Åkte sen ut till Sebbe och vi hade lite chillkrök där, som kanske spårade lite. Men det va jätte kul och mysigt. Ringde mamma vid typ halv 4 så kom hon och hämta mig för ville inte åka hem själv.
Va meningen att jag skulle ha varit hos Jennifer i helgen men hennes mamma hade ändrat planer så ska festa med mamma imorgon istället. Kommer bli kul.
Ska väl ringa My nu och kolla vad hon håller på med.
Puss på er!

Skolan och gör ingenting


You have to find happiness in yourself before you can find it with someone

Hejsan!
Känner mig duktig som har pluggat lite idag, fast å andra sidan kommer jag ingen stans för har ingen insperation om vad jag ska skriva och det står jätte konstig fakta. 
Började halv 11 idag så det va skönt med lite sovmorgon, det va lyriktävling i aulan först, så jag slapp psykologin vilket va jätte skönt för jag har börjat ogilla min lärare. Hon skrattar hela tiden, vill bara kasta nått på henne.
Resten av dagen gick väl segt, va redan klar på fotot så facebooka hela lektionen, hjälpte andra lite också. Sen på det hade jag språk till kvart i fem och det är inte det bästa jag vet, fick mycke i läxa till efter lovet, som bara hon kan ge så generöst!
Kom hem vid halv 6 och Jenny hade gjort middag så åt med henne sen har vi myst framför tv och jag har som sagt pluggat lite. Känner att tisdagar blir förstörda när man slutar så sent.
Imorgon är det iaf skola, sen ska jag med mamma och beställa soffa och sen möta Julia.
Nu ska jag nog läsa lite ur min bok så jag kommer framåt.
Puss!

Fastnat

 

Don't fear the enemy that attacks you, but the fake friend that hugs you

Hejsan!
Ska snart sova, upp till skolan imorgon. Börjar halv 11 och då är det någon tråkig lyriktävling som man måste gå på. 
Idag va jag ledig, vilket var super skönt. Vaknade vid 12 när mamma gick till jobbet och då satte jag på en film och åt vofflor och smoothie, kan bara älska voffeldagen. Det finns inget dåligt alls. Jag har bara tagit det lungt idag, har tvättat 3 maskiner och pluggat lite. Sen kom Jenny hem och gjorde mat och så har vi bara myst lite och kollat på film. Ja det är väl vad jag har gjort, har fullt upp hela veckan så det är skönt. Gillar att ha nått att göra. 
Men nu ska jag sova. Pussar!

Vad är det här, måste ju kolla!


A jealous woman does better research than the FBI

Hej!
Sitter och kollar på hur stökigt jag har i mitt rum, jag vet inte vad jag gör. Jag kan städa en dag och nästa ser det ut som ett bombnedslag, antar att jag inte orkar lägga tillbaka kläderna när jag har bestämt vad jag ska ha på mig. Önskar lite att dom kunde hänga upp sig själva, så slapp man ju och så slapp mamma tjata om att jag ska städa mitt rum hela tiden. Jag skulle faktiskt kunna göra det nu mitt i natten för jag har så pass tråkigt så kommer säkert stå och göra det snart, plus typ vika tvätten eftersom jag är den ända i min familj som faktiskt gör det.
Idag blev jag väckt vid 9 tror jag klockan va, åt frukost med familjen, sen gick typ alla så va hemma ett tag med mamma bara och gjorde ingenting, möblerade om lite. Vi åkte och kolla på en soffa mamma hade hittat också, som jag faktiskt också gilla så vi ska beställa den på onsdag, fast det är 6 till 8 veckors väntetid så det kommer ta ett tag men jag typ längtar. Kommer bo på den där soffan.
Mamma släppte av mig hos Jasmin sen som behövde prata av sig lite från går kvällen. Vi kollade på en film också sen gick jag hem, mamma hade gjort vofflor för imorgon jobbar hon så vi tog den en dag tidigare när alla kunde va hemma. Älskar vofflor och ska tjocka mig med det till frukost imorgon också.
Men nu ska jag väl städa rummet då och ha musik på högsta volym i hörlurarna.
Puss på er! 

Mina nya älsklingar!


Lite fler bilder


Let your strengths overcome your weaknesses

Hejsan!
Sitter och är bakfull och kollar på massa olika serier. Är jätte uttråkad med jag orkar inte göra något, tror jag har druckigt flera liter vatten och är fortfarande törstig. Men ja det får jag väl skylla mig själv för.
Igår va jag hemma hos Jennifer på lite chill krök, det va jätte mysigt och roligt. Kom hem vid typ halv 5 imorse och somnade direkt. Vaknade imorse vid 10 så har inte sovit så länge, tror jag mådde rätt illa igår för vakna med papperskorgen bredvid mig. Känndes lyckat. Idag då vet inte alls vad jag ska göra, kanske ska gå ut och rör på mig lite men just nu orkar jag inte. Fick mina skor från nelly också och mamma ska va så jävla neggig för dom är höga så är typ sur nu. Aja usch det känns verkligen som söndag, har förstört min lördag.
Puss på er!

Partajade lite igår

 

Tjejen asså


Så kul har vi!


True love never dies it only gets stronger with time


Promises mean everything, but after they are broken, sorry means nothing

Hejsan!
Sitter och kollar på vampire diaries, kan inte få nog det är så sjukt beroende framkallande. Men det är bara så jävla bra!
Skolan idag va jätte lugn, tycker typ inte att vi gör något på lektionerna. Utan vi får bara massa uppsatser vi ska skriva, vilket är lite jobbigt men vad ska man göra. Har en spanska läxa jag måste göra också, skit tråkigt, ser ingen mening med den och jag vill kasta min lärare genom fönstret. Hon tror jag ska kunna skriva en text på 2 sidor. Jo men visst i hennes drömmar. 
Ja jag har blivit lite dålig med bilder den senaste tiden, får lägga upp lite gamla istället. Den här perioden är lite jobbig bara, det är massa saker som påminner om en grej så har inte varit så sugen på att ta massa bilder när jag själv inte känner mig så bildanpassad just nu. 
Imorgon är det fredag, jätte skönt! Ska träffa Julia som jag inte gjort på en evighet så det ska bli jätte kul, får se vad vi hittar på för skoj. 
Pussisar!

Jag vet att det fanns en kyss kvar

 

Saknar sommaren!


HAHA så jävla bra!


Moving on is a simple thing, what it leaves behind is hard

Hejsan!
Sitter på golvet som har blivit en dålig vana, men det är typ skönt tills man får jätte ont i rumpan.
Igår va jag hemma från skolan, hade sån jävla tandverk. Kunde nästan inte ens öppna munnen och det dunka i hela tandköttet. Va iaf hos tandläkaren och de sa att jag hade inflamerat tandkött och om det blir värre måste jag dra ut tanden. Så jag hoppas väldigt starkt på att det ska bli bättre, har aldrig ens borrat så hoppas inte på att dra ut en tand. Ska köpa nån bakterie dödande gel och knarka ipren och alvedon så ska det bli bra.
Idag då, va i skolan. Det gick väldigt långsamt idag, läste mina omdömmen ska strypa min spanska lärare, åh blir så trött ska göra bra på nationella så hon kan ta sig hårt! Tror iaf min foto lärare gillar mig hon tycker att jag har stor chans att få A i foto, vilket gör mig jätte glad! Ska fortsätta smöra för henne, det funkar ju!
Slutade kavrt i 5 så har inte gjort så mycket, måste plugga lite men det är så tråkigt så kommer typ fortsätta kolla på vampire diaries.
Puss på er!
 

I try to fool myself, I try to pretend that I want someone else. But deep down, I know that I always wish for you

Hejsan!
Sitter i soffan men Helena som faktiskt har tagit sig hem till mamma nu efter sådär en månad. Det känns faktiskt lite konstigt att ha henne här igen, blev nästan van att vara själv. 
Idag vaknade jag ganska tidigt typ vid 10, gick upp duschade och fixade i ordning mig för jag hade så tråkigt. Sen ringde Jasmin och ville ta en promenad så vi gick till globen fram och tillbaka och fikade där. Sen va jag hemma i några timmar gjorde inget speciellt kollade i min garderob på alla min klänningar till sommaren, blir så sugen på att bara gå ut i ingenting egentligen, gud vad skönt! Gick ut på en promenad sen med Jennifer, vi gick till hökarängen fram och tillbaka, känner att jag gått ganska mycket idag men det är så himla härligt, skulle kunna gå flera mil om det bara inte va så sjukt kallt ute. Får väl göra det till i sommar.
Nu börjar karete kid på tv, har inte sett den nya så det blir att kolla på den sen sova.
Puss godnatt!

"morgon" promenad med Jasmin!


I don't have time to hate people who hate me, because I'm too busy loving people who love me

Hejsan!
Sitter i sängen och kolla på säsong ett av vampire diaries, det är så bra, dom är så kära så jag smälter bort!
Idag vaknade jag vid 12, mötte Jennifer direkt och gav henne hennes väska som hon lämnat här för typ 2 veckor sen och jag fick lite kläder som har legat hos henne i sådär 2 år nu haha.. Har saknat dom, det va så skönt att pröva dom igen plus att garderoben fylls upp lite.
Vid halv 3 åkte jag och Helena in till mariatorget och väntade på att Jenny skulle sluta, sen åkte vi till tc och gick runt som fan i stan. Det va fram och tillbaka till gallerian ner till stureplan och jag vet inte hur mycket vi gick runt. Jag fick iaf en fjäll räven vår jacka som är jätte mysig, längtar tills det blir lite varmare så jag slipper vinterjackorna är så less på dom nu så vill bara kasta dom ut från balkongen! Jenny köpte 2 par jackor och ett par skor och Helena fick ett par jeans. Sen gick vi och åt på taco bar och sen åkte vi hem.
Ja sen har jag inte gjort nått mer idag, har inte haft den orken känner mig häning och har värsta tandverken som vägrar gå över hur mycket verkpiller jag än tar. Usch nej nu ska jag fortsätta kolla på den underbara serien.
Puss!

Nytt i garderoben!


You know you're in love when you can't fall asleep, because reality is finally better than your dreams

Hejsan!
Kom precis hem från Jasmin, det är så sjukt kallt ute trodde mina lungor skulle förfrysa.
Mådde inte alls bra imorse men gick till skolan ändå, känner att jag varit sjuk ganska mycket och kan inte va det mer, en dag sjuk och man missar så sjukt mycket. Det va ändå en ganska lugn dag, kollade på film på engelskan höll typ på att somna Oliver Twist har man sett så många gånger så den är typ inte bra längre. Efter skolan åkte jag hem, tog en dusch och rakade benen, så dom är jätte mysiga nu åh! Gick till Jasmin sen, satt och målade hennes naglar med nått glitter nagellack som behövdes målas i tre lager för att täcka så man kan väl säga att det tog lite tid. Vi åt sen och kolla på film, fast jag somna typ dom sjöng i hela filmen tror dom kanske prata 3 ord med varandra. Så den va väl inte så bra kanske. Aja ska väl ta och sova snart.
Puss godnatt!

Beställde precis två par skor hihi!


Låt de va som i en film

 

The past cannot be changed, forgotten, edited or erased. It can only be accepted

Hejsan!
Har precis målat naglarna sitter och lyssnar på musik och försöker plugga spanska, men det är så tråkigt så jag orkar inte ens bläddra i boken.
Vaknade idag av att Jasmin ringde mig och va heartbroken för att jag inte hade berättar om att jag tydligen hade ett oranget nagelack, men om hon hade läst lite istället för att bara kollat på bilderna hade hon vetat att det va rosa. 
Kunde inte somna om sen så gick upp och gjorde mamma sällskap i köket ett tag tills jag gick in i duschen.
Har städat mitt rum också som verkligen behövdes göras, så nu är det rent och fint.
Ja nu har jag två timmar på mig att gör nått, fast orkar typ inte. Men sen vid 7 så ska jag skriva rent med min lilla söta grupp och sen blire väl en promenad med Jasmin innan det är dax att sova.
Puss på er!
 

Kände att det kanske var dax att städa rummet lite


Focus on the things you can change and let go of the things you can't

Hejsan!
Kom precis hem från en långpromenad med Jasmin, vi gick ända till årsta viken och upp mot gullmarsplan och tillbaka. Känndes skönt men lite läskigt när lamporna i skogen va sönder och det kom massa personer och sprag förbi oss. Är såhär riktigt skönt trött nu och känner att jag kommer sova jätte bra inatt.
Idag då, jag va i skolan det va väl typ inget speciellt som hände där fick tillbaka lite grejer i kommunikationen bara som va helt fucked up för hela klassen, lärarna får fan förmedla bättre. 
Åkte till farsta efter skolan med Jennifer, köpte de jag la upp, bara att mitt nagelck är rosa och inte oranget som det ser ut att vara. Vi gick runt lite där och pratade om allt och inget. Sen åkte jag hem och skypa med några i min klass om ett grupparbete som vi skrev klart, behövs bara lite finjusteringar nu. Ja och sen gick jag ut på promenad.
Nu ska jag kolla på en film tror jag och krypa ner i sängen. Är ledig imorgon vilket är jätte skönt! Har inga direkta planer men nått kul lär väl hända.

Äntligen hemma!


Nytt i garderoben!


It's not the goodbyes that hurt, but the flashbacks that follow

Hejsan!
Ska strax gå och sova börjar tidigt imorgon och ska göra massor imorgon så måste väl ladda upp med lite energi.
Idag började jag vid halv 11, får damp på psykologi uppgiften för jag fattar ingenting, tur att jag jobbar i en grupp med smarta personer. Den måste va inne på torsdag senast såklart vi ska få nått bara för vi har studiedag.
Dagen har gått jätte sakta ville gå hem när vi hade foto för jag va redan klar men hade ju språk efter. Så sjukt tråkigt spanska fattar inte varför jag måste läsa den kursen, det är verkligen det värsta ämnet som finns. Men det är väl bara för jag inte fattar något alls haha.
Aja jag har pluggat lite och inte gjort något alls känns det som, tagit det lugnt helt enkelt. Ska tvätta bort sminket och gå och lägga mig nu.
Puss godnatt!
 

Mariel Clayton, min nya favorit!


Du va mitt hjärta med du blev min sorg

Hejsan!
Sitter och tror att jag är den tröttaste personen på jorden just nu, skulle lätt kunna gå och sova nu men då kommer jag vakna jätte tidigt imorgon, börjar ändå halv 11 så måste va vaken lite till. 
Idag vare måndag då, förväntar mig alltid att dom ska va jobbigare än vad dom är, men det är väl bara för dagen heter måndag och det är den dagen man ser mins fram emot. Fick tillbaka mitt matteprov idag, känns bra att jag inte fick F för det va ganska svårt. Fick psykologin också känner att jag kunde gjort så mycket bättre så det är ju lite surt, men men vad ska man göra när det är gjort.
Hade fotostudion med Jasmin efter skolan till 5, tiden bara rann iväg men det blev över 400 bilder så hoppas hon är nöjd med någon, annars får hon fan stryk! 
Annars har jag väl inte gjort så mycket, tror jag har läxor men orkar ändå inte göra nån nu så det får va som det är.
Puss på er!

I don't regret the past, I just regret the times i've wasted with the wrong people

Hejsan!
Min orkidé bredvid mig ser jätte ledsen ut, jag suger på att hålla blommor vid liv, tycker att mamma kan hjälpa mig att vattna dom men hon vattnar bara sina egna. Måste typ hämta vatten nu annars kommer jag glömma det.
Vaknade hos Jasmin idag runt halv 10, gick hem tog en dusch och fixade mig sen åkte vi in till stan och shoppa lite. Det är super fint väder ute nu på dagarna och jag får verkligen vår känslor, hoppas jag blir lite friskare nu snart så jag kan börja använda min skinnjacka. Är så trött på att vara sjuk, låg hemma med feber i fredags och min hosta dödar mig verkligen. Usch! Vi lunchade och sen rörde vi oss hemmåt vid 3 typ.
Mötte Jennifer sen senare och tog en promenad och prata om allt och alla.
Nu ska jag lägga mig i sängen framför en film. Imorgon äre skola 8.15 skoj!
Puss godnatt!

Ska också börja med det här nytt i garderoben!


Jag dör!!

 

Never apologize for what you feel, it's like saying sorry for being real

Min fredag blev plötsligt väldigt väldigt mycket bättre!
Har skrivit klart både uppsatsen och utvärderingen och skickat in. Det va typ första gången jag nådde max sidan på en uppsats så jag antar att jag skrev nått bra i den. Trodde jag seriöst skulle få sitta hela kvällen så det är en sjukt lättnad att vara klar.
Började halv 12 idag vilket var väldigt skönt, hade bara två lektioner och sen va det bara åka hem.
Får se vad jag ska göra nu då, har inget planerat med vill göra något lugnt, ska ta en dusch nu iaf sen får vi se vart kvällen tar mig.
Pusspuss!

Kort promenad med min älskling!


Never stop doing little things for others, sometimes those little things occupy the biggest part of their heart

Hola! 
Tar en lite paus som kommer bli en lång paus från mitt uppsats skrivande. Skriver om kriser i kommunikation och det är skit tråkigt. Eller nja det är väl kanske lite intressant ändå.
Idag så hade jag FN rollspel i skolan, jag va så sjukt nervös imorse när jag vaknade för jag höll öppningstalet för mitt land, trodde jag skulle svimma. Men det gick faktiskt bra, fick två bra kommentarer av mina lärare som tyckte att jag va duktig iaf så lite bra känner man väl sig. Dagen rullade väl på sen, lite långtråkigt blev det när vi satt i aulan i 3 timmar och lyssnade på allas för- och mottal. Men dagen gick bra annars ser inte så mycket fram imot det när vi ska ha det i trean igen, men det är ett år kvar så det får man ta då. 
Nej men nu blire att fortsätta skriva och kolla på ett avsnitt av beauty and the beast, sen blire sova och upp till skolan imorgon.
Puss godnatt!

One minute of kissing burns 26 calories, no wonder those sluts are so damn skinny

Sitter och dricker te med ett kilo honung i för att jag försöker bli av med min hals ont och folk säger att det funkar så nu är det väl upp till bevis.
Idag va första dagen i skolan efter ett skönt lov. Har varit jätte trött hela dagen för sov bara 2 timmar inatt, hatar mina sömnproblem när dom väl kommer ibland. Men som tur var gick dagen hyfsat fort iaf.
Har pluggat massa känns som det aldrig tar slut med läxor är man klar med en kommer det en ny. Räcker inte dom timmarna vi spenderar i skolan, nej då ska vi få massa hem också. Det gick väl kanske inte så bra för mig och plugga fastna framför grey's anatomy och ska fortsätta kolla på det nu och somna med tv:n på så mamma blir galen.
Puss godnatt!
  

3/3-2013

Hola!
Sitter i sängen och är super trött fast det är väl bra, skola imorgon 8.15, känns kanske lite tidigt efter lovet vill börja vid 10 det hade varit perfekt. 
Ja idag då, vaknade vid 1 ungefär, låg och dega i sängen och kolla på film ett bra tag sen vid halv 5 gick jag ut på promenad med Jasmin, vi gick till årsta viken och upp vid gullmars sen hem det tog ungefär 3 timmar hehe. Men det va super skönt, det är väl vår grej att gå runt och prata det är aldrig en tyst minut.
Det har varit ett bra lov, fått tankarna på lite annat också kanske, det är väl därför jag inte skrivit så mycket det tar på en att se ens mamma ledsen och allt runt om rasar sakta men det är bara hålla allt uppe. Man måste försöka iaf sen får man ta det som det kommer.
Men nu ska jag sova så jag orkar hinna med bussen imorgon.
Puss på er!

Tack!


The tears come streaming down your face, when you lose something you can't replace

Hola!
Sitter på mitt golv och funderade precis på varför jag gör det. Har precis tagit en lång skön dusch, ska fixa mig sen träffa sötaste Jennifer.
Igår va jag i Kista med Jasmin, gick runt i flera timmar och kolla i alla affärer och det ända jag hittar är en tröja, alltid när jag har pengar hittar jag aldrig något och när jag inte har det hittar jag allt. Vill gud säga mig något eller..
Jasmin fick sin efterlängtande glass så hon va nöjd, hon tycker det är nåt med den "turk" glassen som hon sa vet inte om det är för hon kanske känner sig lite hemma i sitt 25 procentiga turk ursprung. Den smakar som vanlig glass iaf.
Träffade Jennifer senare och vi gick på nattbio, vi kollade på du gör mig galen. Den va jätte kul, helt knäppa båda två, men skit härliga. Åkte hem och det hände en liten grej, det finns så störda männsikor usch! 
Aja har sovit skit dåligt i natt, har så jävla ont så kan inte ens röra mig i sömnen utan att vakna. 
Gud det blev värsta snöstormen ute, blä mitt hår kommer krullas hoppas det går över till senare, ska festa lite med Jennifer.
Puss!