.


The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do

Hej!
Känner att min dag är gjort och klar och har varit jätte bra och det känns ännu bättre, höll dock på att somna på bussen imorse ryckte till varje gång den stanna, hej trött tjej 95. 
Jag och Amanda va på ålderdoms hemmet och snacka lite med dom om vår presentation vi ska ha där om några veckor. Ångest! Tycker typ att det är pinsamt, men dom kommer säkert vara jätte glada att någon kommer och hälsar på. Sötnosarna!
Resten av skolan va skit tråkigt, va jätte nervös hela dagen för min arbetsintervjuv jag va på idag. Men det gick jätte bra och hoppas verkligen på att få det här jobbet. Får veta senast på måndag och det gör mig ännu nervösare. Men det kändes bra iaf.
Ja sen fyller mammas kille år idag, så han va här på middag så åt vi lite tårta och myste lite.
Nu ska jag faktiskt ta och sova är super trött och det är en lång dag imorgon.
Kyss!
 
 

29 januari

Hejsan sötnosar!
Sitter och äter frukost, en applåd till mig som har jätte svårt för det.
Hela livet är kaos det är därför jag inte är så bra på att uppdatera. Det är så jävla mycket och vet inte alls vad jag ska göra så för typ ångest attacker varje dag. Vet inte ens vad jag håller på med längre.
Men men.. Igår va jag med Lamin ett tag innan hans träning, sen va jag hemma själv resten av kvällen för min familj övergav mig. Stackars mig!
Nej men nu ska jag till skolan snart puss puss


I'm still hot, it just comes in flashes now

Hallå kompizar!
Tar en liten paus från mitt städande, som är lite tråkigt men det behövs verkligen. Mitt rum ser alltid ut som ett bombnedslag, även fast jag försöker hålla det städat går det typ i 2 dagar sen ser det likadant ut igen. Fast mamma ska inte klaga min kära vänner har atombombar i sitt rum.
Igår då va jag på 50-års fest, det va super kul och hade jätte trevligt. Träffade gamla barndoms kompisar jag inte träffat på ungefär 5 år så det va jätte kul att se dom igen. Tur dock att jag också fick dricka för alla möjliga skulle komma fram och prata med mig om hur mycket dom älskar mina föräldrar och hur mycket dom har festat i sina dagar. Ja men det va jätte kul, mycket ungdomar och sånt också.
Nej nu ska jag ta med min reggea musik upp till grannarna och sitta och röka på med dom.
Kyss!

You let her go

 

Du kan ge utan att älska, men du kan inte älska utan att ge

Hejsan!
Sitter och skriver min hitoria läxa och äter godis. Jag har typ blivit tjock, måste börja gymma. Men så säger man väl alltid och ändå sitter jag här och äter godis. Men det är gott så då får jag va tjock bryr mig inte. 
Iaf så är historia grejen jag håller på att skriva skit tråkig och jag gör mina små pauser hela tiden som man inte ska göra men man gör dom ändå. Varför ska man få läxa när man spenderar mer än halva sin dag i skolan. Jag undrar med stort frågetecken! Usch!!
Hade samhälls seminarium idag, vilket gick jätte bra, jag satt typ och snacka hela tiden. Hej bra betyg! Resten av dagen har varit sjukt seg och jag har varit jätte trött och hungrig.
Annars har jag väl inte gjort något speciellt, Helena och mamma var borta ett tag med polis och advokat och jag tog en dusch. Ska väl göra mig en kopp te nu och fortsätta med läxan.
Kyssss!
 

The truth may hurt for a little while, but a lie hurts forever

Hejsan!
Får snart ett utbrott på min syster som har hicka, men det låter så jävla jobbigt så vet inte vad jag ska göra.
Hade en jätte konstig dröm idag, fast kommer inte ihåg vad jag drömde bara att den va jätte konstig. Hatar verkligen när man inte kommer ihåg vad man drömde om, det är jätte störande, det är som nått i huvudet bara försvinner och jag drömmer också alltid om personer jag inte ska drömma om. Helt konstigt!
Skolan idag har gått så otroligt segt, känns som jag va i skolan i hundra timmar och ännu segare är det när man slutar kvart i 5. Hela dagen blir förstörd, man vill bara hem och sova och så börjar man tidigt dagen efter. Foto lektionen var väl iaf helt okej. Men det är bara för den är så chill, man behöver inte alltid göra så mycket bara ta massa kort och det är fett kul.
Nej nu ni ska jag ta en dusch sen krypa ner med en film i sängen. Asså ska inte sova med dvd skivan utan kolla på filmen. Hur fick jag det ens till det. Gör mig själv lite förvirrad.
Kyss!

Du håller mig kvar i nått jag lämnat, för länge sen

Sitter i sängen, ska snart sova, måste ju upp till den där 46 bussen och ha min tidiga foto lektion varje måndag morgon när man vill ligga kvar i sängen och bara sova hela dagen. Utbytesstudenten kommer imorgon, stackarn måste vara jätte nervös. Men det ska bli lite kul och se hur hon är.
Kan beskriva min dag med 3 ord, shopping och Melissa Horn. Alltid jag när jag är nere och ledsen och deppig eller vad jag är så lyssnar jag ALLTID på Melissa Horn, man kan inte lyssna på hennes låtar annars, det blir bara fel. Va i farsta idag med Jennifer ett tag, köpte mig 2 nya tröjor och en bh och ett par trosor. Alla i typ ljus orange färg, känner mig lite WB Jasmin. Nej men jag är super nöjd med min insats för affärerna. Tönt jag är!
Va hos Jasmin nu på kvällen, vi prata massa som vanligt, det är inte ofta vi bara sitter och stirrar utan hon pratar alltid och jag säger lite aa och mm ibland sådär, super skönt.
Men nu ni ska jag sova super djupt och skönt.
Kyss godnatt!

Du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

 

Känner mig helt tom, vet inte alls vad jag ska känna

Sitter i sängen, kan inte alls sova, fast jag är jätte trött är jag samtidigt jätte pigg.
Det har varit en jätte konstig dag idag, massa tårar, polisen var här och nu är mamma och Helena på sös och Jenny ligger och sover så vet inte vad jag ska göra. Vill typ bara att dom ska komma hem nu.
Men jag antar att jag måste sova nu, det är en dag imorgon också och jag ska göra massa saker.
Godnatt!

If you obey all the rules, you miss all the fun

Hola my frendos!
Sitter nerklämd i fotöljen och dör, nej men är skit trött fortfarande fast jag somna till filmen jag kolla på igår runt typ 1. 
Igår va jag ett tag med Lamin efter skolan, vi gjorde väl inget speciellt typ, pratade som vanligt, sen kom Mysan och jag och hon gick runt lite, det va så jävla kallt kände typ ingenting av min kropp. Vi gick förbi gården och sa hej till Oskar och Gina sen följde jag med henne till tuben. För hon skulle hem till sin man, My när ska du gifta dig? Ska sitta på raden längst fram! 
Ska gå och väcka mamma som inte är så glad på mig just nu och äta frukost med henne.
Kyssar!

If you don't mean it, don't fucking say it

Heeejsan!
Sitter och gör ingenting just nu, ska snart ta mig in i duschen sen kolla på film, tänkte säga och mysa med mig själv men tycker det låter så pervigt. Men jag kanske bara misstolkar allt själv.
Jaja alla dagar i skolan har blivit så sega sen dom ändra på schemat, alla jobbiga lektioner samma dag. Usch! Fick reda på idag att vi ska få en utbytesstudent till vår klass från Australien, vad nu hon vill göra i Sverige?! Jag kommer typ få panik ångest när jag ska snacka med henne, min engelska är bra när jag pratar lite hur jag vill men när det väl gäller så försvinner alla ord. Kommer stå där som en idiot typ. Herregud. Tur att hon typ kommer för att lära sig svenska haha.
Nej men nu ska jag sluta panika över allt och gå till duschen.
Kyssar!

It's not what you look at that matters, It's what you see

 Hola babes!
Är hos min daddii och gör ingenting alls, åt typ precis och nu typ städar jag mitt rum som inte gjorts på åraaatal! okej jag har en kalender från 2009 här inne.. Försökte få Helena att hjälpa till men hon ligger i min säng istället och kollar på nån film.
Det har varit en riktigt seg dag i skolan idag, har så ont i hela ryggen och låren också, jag får alltid träningsverk av konstiga saker. Vi fick en ny lärare i foto idag också, hon verkar bra, men nu måste man ju typ göra nått på lektionerna också vi ska typ göra en portfolio. Vad jobbigt!
Nu ska jag iaf ta ett lånt bad och försöka må bättre efter det där jävla pillert som typ börjar verka nu 5 dagar efter jag tog det. Segt!
Kyssar!

.


Du ska aldrig förvänta dig för mycket av en person, det gör dig bara besviken

Hola!
Ja ni igår det va en nej finner inga ord, det va kul iaf.
Va på middag med familjen först, dör för grekisk mat skulle kunna äta det varje dag resten av mitt liv. Men då skulle jag nog förmodligen bli fet. Aja vi åkte till högdalen sen och hyrde film, så åkte vi hem kolla på skräck film så alla satt med händerna framför ögonen på varandra i soffan typ. 
Gick till Jasmin sen som hade lite "fest", natta söp mig stup full, vi satt på golvet och garva som fan, alla tog av sig byxorna för nån konstig anledning. Nej jag vet inte jag va helt borta kunde inte ens stå upp typ haha, sen får jag sms av min syrra att jag inte ska komma hem för hela vår port är full av poliser, dom hade typ sparkat upp vår grannes dörr för jag har knarklangare som grannar tydligen. 
Ja sen fick vi alla en sne fylla typ så jag och Jasmin låg och as böla i sängen. Ja jag vet inte ens, vakna upp med värsta ont i halsen iaf vet inte alls vad jag har gjort, sen har jag ett blåmärke i pannan för jag nocka Jasmins tänder. Men så går det. 
Ja nu ska jag väl typ kolla på film eller nått, är ledig imorgon så det käns helt ok.
Puss på er!

If people are trying to bring you down, it only means that you are above them

Sitter och lyssnar på sjuuukt gamla låtar. Alla minnen bara kommer tillbaka, gud vad kul man haft. Mysigt.
Aja igår efter skolan åkte jag till salongen och Jasmin färga mitt hår, så nu äre typ svart och fint. Men dock ser jag kanske lite blek ut hehe. Ja tjejen färga mina ögonbryn också och gud hon fick inte bort färgen så jag vill inte ens säga hur dom såg ut okej jag hade ögonbryn i hela pannan, fick stå där och gnugga med aska som en galning. Som tur var gick det bort annars hade hon fått donken ögonbryn.
Vi gick iaf och åt sen och vi hade tydligen köpt en anka och tjejen brevid oss fick en hel jävla fisk. Nä haha jag hade lite kul åt det men det var mysigt. Åkte hem sen och gjorde lite läxor och lamin kom förbi sen och så gick jag till Jasmin och vi typ kolla på gamla videosar från grundskolan, så jävla hemsk att man såg ut så där herregud!
Vi vaknade 11 idag åt frukost sen rulla jag hem, ska typ duscha och fixa mig nu för ska ut och äta med mamma, hennes nya kille och mina kära systrar. Mysigt. Får sen vad som händer senare har ingen aning.
Kysssar!

.


Det är så skönt att känna att jag inte behöver dig mer, för varje dag som går

Sitter och egentligen pluggar men min katt har övertagit mina läxor som något skönt att sova på och hon ser så knubbigt ful söt ut så vill inte flytta på henne sötnosen. Iaf sitter och kollar på en film också, trust jag blir cp arg på den här jävla tjejen som blir uttnytjad och inte fattar det själv för hon tror att han är kär i henne när han är pedofil, fitt film!
Träffade mina gruppisar 11 idag, gjorde det där arbetet typ halvt klart, så jävla tråkigt, sen hade jag utvecklingssamtal också och det gick bra min lärare är glad för jag börjar höja mig i alla ämnen så det är väl super. 
Katja kom vid 2 och då åkte vi in till stan, köpte mig en ny tröja och sen gick vi runt lite där och tog en fika.
Firade lite med min syster sen när hon kom hem för hon har klarat halkbanan och fått nytt jobb så det blir nog ett bra år jag fyller ju 18 också så det måste va det bästa året hihi.
Nej nu måste jag nog ändå flytta på min håriga kompis och hämta nått och dricka innan jag dör av vätske brist.
Kyssar!
 

you can't walk away from love

Hola!
Sitter och typ pluggar och kollar på film.
Har varit helt onödiga dagar i skolan både igår och idag, vill typ döda skolan. Men imorgon har jag inga lektioner iaf ska bara dit och göra ett grupparbete sen äre bara gå, så tar sovmorgon till 11, skönt!
Igår vad gjorde jag då, typ kolla på film hehe sen fick jag mina underbara skor och en klänning från nelly hihi, så jag är en super glad tjej just nu.
Idag har jag typ sovit på soffan, sen kom Alex förbi ett tag. Nu ska jag väl fortsätta försöka plugga så jävla tråkigt!

If you can imagine it, you can achieve it. if you can dream it, you can become it

Hola babes!
Sista dagen på lovet och nu börjar skolan igen imorgon.. Så segt! Jag orkar verkligen inte usch!
Jag har verkligen segat som fan idag, låg i sängen till 12 sen kolla på tv till 3 sen åkte jag till pappa, Helena och jag laga mat till honom eftersom han fyller år idag. Grattis pappa!
Va där en liten stund sen kom mamma och hämta mig. Nu har jag väl typ inte gjort så mycket, kollat på film och umgåtts med familjen.
Ska sova nu, känns inte bra att ställa klockan men vad gör man. Blää
Aja godnatt!

Everyone is going to hurt you, you just got to find the ones worth suffering for

Sitter och väntar på den segaste Lamin, kollar på arn medans det va typ hundra år man såg den, men den är bra.
Iaf idag har jag varit på middag hos mammas kompis, det va jätte kul och trevligt och god mat också, jag dör för god mat dööör! Vi va hemma vid 10, sov i bilen hem va så trött och har värsta mensverken. Det är det värsta som finns jag vill typ jag vet inte vad döda nån. Killar har sån jävla tur.
Aja ska väl sova sen efter jag träffat honom och sen ska jag väl köpa present till pappa imorgon han fyller ju år på måndag så det måste väl göras. 
Puss på er!

Jaja nu ska vi sova

Hola babes!
Är typ sämst på att skriva, men ja så är det.
Ligger i sängen iaf och kollar på andra avenyn och ska snart sova, är typ trött men det är tråkigt att sova.
Idag då vad har jag gjort, hjälpt pappa att bära tv, varit med Jennifer en stund och sen träffa jag Lamin en stund.
Imorgon ska jag på middag hos mammas kompis, har inte varit där på hundra år så det ska väl bli kul. 
Men nu ska jag sova.
Kyss!

Yes jag har tråkigt!

UNDER 2012

Har du gråtit? För mycket!
Har du skrattat? Men det är klart
Har du sovit under bar himmel? Nej
Har du varit på gröna lund? Yes
Har du varit på liseberg? På fotbollsplanen
Har du varit i en annan stad? Många
Har du bott hemma? Vart skulle jag annars bo?
Har du pussat någon? Massa
Har du varit tillsammans med någon? Ja
Har du varit kär i någon? Ja
Har du sovit med någon av motsatt kön? Ja
Har du kysst någon? Ja
Har du kramat någon? Ja
Har du haft mer än en pojkvän på samma gång? Haha nej verkligen inte
Har du kysst en främling? Många
Krossat någons hjärta? Ja tyvärr
Har du fått ditt hjärta krossat? Ja
Har du skrattat så du har börjat gråta? Det är klart jag har
Har någon varit otrogen mot dig? Inte vad jag vet, men jag hoppas inte
Det bästa som hände under året? Erik, Ken, alla fester, mycket sex, söta vänner, sommaren, betygen, musik, hösten, min födelsedag, alla grejer jag fått, och säkert massa annat som jag inte kan komma på just nu.
Det sämsta som hände under året? Özgur, sårad av Ken, första bloss, P-piller, knarkar fest, misshandel sex typ, äckel killar, ja och säkert fler grejer.
Har du några nyårslöften? Skaffa ett jobb! och ha kul

Nu lämnar vi allt onödigt och skapar andra onödiga saker!

Hola!
2013 nu då, känns inte så men hur ska det kännas. Året när man fyller 18 och sista sommarlovet i livet sen heter det semester. 
Igår hade jag iaf väldigt trevligt med mina tjejor. Det tog dock lång tid och åka till fisksätra och undra ett tag vad fan vi gjorde där. Hota typ några 12 åringar att sticka ut deras ögon med min sko för dom kasta en smällare mot mig, dom blev helt tysta och jag va den som börja as garva, kände att det va lyckat.
Vi kom till festen vid 11 tror jag, det va typ 50 killar och 10 tjejer, men det va skit kul, fick champange i ögat och pussa på Jasmin vid tolv slaget, tills nån kille kom och ville strula med oss båda två. Fick lite haff där på slutet och sen kom Jasmins pappa och hämta.
Det va lite mysigt iaf, fast det kändes inte som nyår mer som en vanlig fest.
Men aja nu ska jag softa i sängen resten av kvällen.
Gott nytt år på er sötnosar!